Ο Κάρλος Μανέ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, ο οποίος "ψάχνεται" για να ενισχυθεί στις θέσεις των εξτρέμ μετά την αποχώρηση του Ντουρμάζ.
Ο ταλαντούχος Πορτογάλος φέρεται να έχει προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον των "ερυθρόλευκων" αφού ο Πάουλο Μπέντο τον γνωρίζει καλά και εκτιμά τις δυνατότητές του.
Ο Μανέ επέστρεψε στη Σπόρτινγκ μετά από τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Πορτογαλία. Κάπου εδώ μπαίνει στο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός, ο οποίος φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση για τον δανεισμό του 22χρονου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις για την περίπτωσή του πολύ σύντομα.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Σπόρτινγκ δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να δανείσει τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο σκοπεύει να ζητήσει την τοποθέτηση οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι, η οποία θα ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ.
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος