Facebook Pixel «Καμπανάκι» από Κετσπάγια στην διοίκηση - Τι είπε για τις μεταγραφές
| 2016-08-20 23:46:00

«Καμπανάκι» από Κετσπάγια στην διοίκηση - Τι είπε για τις μεταγραφές

«Καμπανάκι» από Κετσπάγια στην διοίκηση - Τι είπε για τις μεταγραφές

Διαβάστε τι είπε ο προπονητής της ΑΕΚ μετά το τέλος του φιλικού αγώνα για το ματς με τον Ατρόμητο (0-0), την εικόνα της ΑΕΚ, τους Μάνταλο, Βάργκας, Μπακασέτα και για τα μεταγραφικά.

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει μεταγραφική ενίσχυση ο Τιμούρ Κετσπάγια, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά το τέλος του φιλικού στο Περιστέρι. Ο προπονητής παράλληλα αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι, αλλά και την τριπλέτα που ξεκίνησε απόψε πίσω από τον Αλμέιδα.

Αναλυτικά ο Τιμούρ τόνισε: «Είναι πολύ δύσκολο να αλλάζεις το πρόγραμμα σου γνωρίζοντας, ότι δεν θα γίνει τελικά η πρεμιέρα. Είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε ένα δυνατό φιλικό, καταφέραμε για ακόμα μια φορά και ειδικά σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, είδαμε τα θετικά μας στοιχεία, αλλά σίγουρα είδαμε και τα αρνητικά μας που πρέπει να διορθώσουμε».

Για Μάνταλο, Μπακασέτα και Βάργκας: «Σίγουρα αυτό που είδαμε σήμερα δεν είναι αυτό που περιμέναμε απ’ αυτούς, θα συνεχίσουμε να το δουλεύουμε για να καταφέρουν να δέσουν στο τέλος».

Για τα μεταγραφικά: «Μέχρι τελευταία στιγμή θα περιμένω κάποια προσθήκη, δεν μπορώ να εμπλακώ εγώ με τα διαδικαστικά και για τους παίκτες που βρίσκονται στις λίστες, αλλά περιμένω κάποια νέα προσθήκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags