Η Mπρόντμπι στο τελευταίο της παιχνίδι πριν από την ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό …..ξεμπούκωσε και συνέτριψε με 7-0 εκτός έδρας την Ααρχους. Πολλοί μπορεί να θεωρούν, ότι αυτό το 0-7 πρέπει να τρομάξει τον Παναθηναϊκό. Εγώ πιστεύω, ότι ίσως και να εφησυχάσει τους παίκτες της Μπρόντμπι και να γίνει πιο εύκολο το έργο των «πρασίνων» την ερχόμενη Πέμπτη. Είδα το παιχνίδι και υπάρχουν κάποια δεδομένα τα οποία επισημαίνω:

*Στο 15 η Ααρχους έμεινε με δέκα παίκτες διότι το αριστερό της μπακ έκανε τσάφ ο Πούκι τον πέρασε και αυτός τον ανέτρεψε εκτός περιοχής.

*Η Ααρχους, που από την αρχή έμοιαζε με ομάδα, πολύ αδύναμη και με αμυντικούς που μαρκάρουν με τα .....μάτια κατέρρευσε και μετά από την δεύτερή ατυχία. Ο παίκτης που μπήκε(στην θέση αυτού που αγωνιζόταν αμυντικός μέσος) για να καλύψει αυτόν, που αποβλήθηκε τραυματίστηκε μετά από πέντε και λεπτά και έγινε και δεύτερη αλλαγή.

*Τα δύο πρώτα γκολ που σημείωσαν ο Βίλτσεκ και ένας παίκτης της Ααρχους σε βάρος της ομάδας του ήρθαν από μεγάλες γκάφες και δώρα του τερματοφύλακα της Ααρχους.

* Ο Χουλσάνγκερ και ο Μούχταρ πέτυχαν το τρίτο και τέταρτο γκολ με εκπληκτικά σουτ έξω από την περιοχή και έδειξαν ότι μαζί με τον Πούκι είναι οι πιο ποιοτικοί παίκτες της ομάδας τους. Ο Χουλσάνγκερ πέτυχε συνολικά τρία γκολ.

*Το 0-5 έγινε με πέναλτι, βγαλμένο από την …….Ελληνική παράγκα με τον αμυντικό να διώχνει την μπάλα προ του Βίλτσεκ, που ….βούτηξε . Το πέτυχε ο Πούκι.

* Ο Πούκι είχε άλλα δύο δοκάρια και αυτός , που …έκρινε ουσιαστικά το ματς με την αποβολή που κέρδισε από το 15.

Η Μπρόντμπι και σε αυτό το παιχνίδι έδειξε αυτό, που ξέρουμε. Ότι είναι μία φουλ επιθετική ομάδα, που θέλει μεγάλη προσοχή. Αμυντικά σήμερα δεν μπορεί να κριθεί, διότι πολύ απλά η Ααρχους ήταν ανύπαρκτη και έπαιζε με 10 παίκτες από το 15. Ο Κρόνε, που είναι ο αδύναμος κρίκος της Μπρόντμπι σήμερα ήταν άνετος σαν αριστερό μπακ και δεν ένοιωσε καμία πίεση.

Επιμένω και λέω , ότι εκτός από τον Πούκι ο Παναθηναϊκός πρέπει να προσέξει πολύ τους μέσους της Μπρόντμπι. Μούχταρ και Χουλσάνγκερ έδειξαν σε πολύ καλή κατάσταση και γενικά στα χαφ οι Δανοί έχουν μεγάλη ταχύτητα .

*Για τα καραγκιοζιλίκια της Μπρόντμπι για τον Μπέργκ το μόνο που έχω να πω είναι ότι οι Δανοί είναι στο ματι της ΟΥΕΦΑ από την επίθεση που έκαναν οπαδοί τους στο πούλμαν της Χέρτα πριν το παιχνίδι με τους Γερμανούς στην Δανία και τα επεισόδια των οπαδών τους στο Βερολίνο που οδήγησε την ΟΥΕΦΑ στο κλείσιμο μέρους της εξέδρας της Μπρόντμπι(2000 θέσεις) στον αγώνα με τον Παναθηναίκό.

Πηγή: gazzetta.gr