Facebook Pixel Εξελίξεις στην ΑΕΚ: Δεν είναι παιδάκι ο Κετσπάγια!
| 2016-08-25 10:00:00

Εξελίξεις στην ΑΕΚ: Δεν είναι παιδάκι ο Κετσπάγια!

Εξελίξεις στην ΑΕΚ: Δεν είναι παιδάκι ο Κετσπάγια!

Δεν είναι κανένα παιδάκι ο Γεωργιανός προπονητής, κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι άνθρωποι της "Ένωσης"!

Όταν η διοίκηση της ΑΕΚ αποφάσιζε να προχωρήσει με τη λύση του Τιμούρ Κετσπάγια στην άκρη του πάγκου, γνώριζε πολύ καλά τι μπορεί να προσφέρει ο Γεωργιανός προπονητής: αγωνιστική ετοιμότητα, "σφιχτή" ομάδα, πειθαρχία στα αποδυτηρία.

Αλλά και κάτι ακόμα που, στις εποχές που διανύουμε, είναι σημαντικό για μία ομάδα που μόλις την περασμένη αγωνιστική περίοδο επέστρεψε στη Σούπερ Λιγκ: Είναι αυτό που λέμε low bugdet προπονητής!

Μπορεί δηλαδή να στήσει ανταγωνιστική ομάδα με λίγα χρήματα, γεγονός που εδώ που τα λέμε ψάχνουν όλοι, λίγο - πολύ, στην Ελλάδα!

Παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι ο Τιμούρ είναι παιδάκι και δεν έχει απαιτήσεις...

Γιατί μπορεί να βγαίνει προς τα έξω ότι το μόνο που ζητάει από τη διοίκηση είναι η απόκτηση ενός στόπερ, αλλά δεν είναι αυτή η απόλυτη αλήθεια!

Φυσικά στην κορυφή της λίστας του υπάρχει η απόκτηση στόπερ, γιατί σαν προπονητής θεωρεί ότι αν είναι να γίνει μόνο μία μεταγραφή, αυτή του είναι περισσότερο χρήσιμη...

Ξέρει και ο ίδιος, όμως, ότι η ομάδα χρειάζεται έναν ακόμα αμυντικό μέσο, για να ξεκουράζει τους Γιόχανσον και Σιμόες, αλλά και τουλάχιστον έναν εξτρέμ ως αντι - Μπαρμπόσα!

Για αυτό και έχει έτοιμη λύση, δική του, που "παίζει" παράλληλα με εκείνες των Μιλάνοφ και Χριστοδουλόπουλου!

Γράφουμε πάλι: Δεν είναι παιδάκι ο Τιμούρ, έχει απαιτήσεις και τις έχει μεταφέρει στη διοίκηση.

Και κακώς βγαίνει προς τα έξω ότι μόνο έναν στόπερ έχει ζητήσει, καθώς όπως γράψαμε αυτή είναι η κορυφαία επιθυμία του, όχι η μοναδική...

Κάτι που στην ΑΕΚ το γνωρίζουν πολύ καλά, καθώς όλη η κουβέντα που έχει ανοίξει για την ενίσχυση στη θέση των εξτρέμ, έγινε μετά από δική του παρέμβαση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags