Facebook Pixel Μεταγραφή «μαχαιριά» Στραματσόνι για Βιγιαφάνιες!
| 2016-08-28 22:42:00

Μεταγραφή «μαχαιριά» Στραματσόνι για Βιγιαφάνιες!

Μεταγραφή «μαχαιριά» Στραματσόνι για Βιγιαφάνιες!

Δύσκολες ώρες για τον Αργεντινό άσο, καθώς ο Ιταλός κόουτς φέρνει τον… εκλεκτό του στον Παναθηναϊκό. Ποιοι άλλοι (ένας Έλληνας, ένας ξένος) «τελειώνουν» από το Τριφύλλι.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Πολ Ζοσέ Εμποκού είναι ο εκλεκτός του Αντρέα Στραματσόνι για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής του Παναθηναϊκού. Ο Κονγκολέζος με βελγικό διαβατήριο φέρεται να είναι κοντά στους «πράσινους» (έρχεται με μεταγραφή κι όχι με δανεισμό!!) αποτελώντας τον αντικαταστάτη του Βίκτωρα Κλωναρίδη που είναι ένα βήμα πριν την αποχώρηση. Φυσικά, η λογική λέει πως από τη στιγμή που ο «Στράμα» επιμένει τόσο πολύ στην απόκτηση του Εμποκού, θα τον υπολογίζει ως βασικό. Αυτή η κίνηση θα προσθέσει περισσότερη ποιότητα στις θέσεις των μεσοεπιθετικών, στην οποία ο Παναθηναϊκός είναι ήδη υπερπλήρης.

Ταυτόχρονα όμως, ενδεχόμενη απόκτηση του Εμποκού θα παραγκωνίσει ακόμα περισσότερα τον Ολιβιέ Μπουμάλ. Ο Καμερουνέζος αποκτήθηκε πέρυσι με την προοπτική να αποτελέσει τον βασικό δεξιό εξτρέμ του Παναθηναϊκού, αλλά δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες. Ειδικότερα τη φετινή σεζόν, φαίνεται να μη χωράει στα βασική πλάνα του Στραματσόνι καθώς δεν είχε καλή παρουσία στην προετοιμασία, ενώ δεν έχει αγωνιστεί ούτε δευτερόλεπτο στα επίσημα παιχνίδια. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πως αφού ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου έπαιρνε ελάχιστες ευκαιρίες μέχρι στιγμής, ειδικά εφόσον προχωρήσει η απόκτηση του Εμποκού, αυτές θα μειωθούν δραματικά στέλνοντάς τον στην εξέδρα!

Επισφαλής είναι και η θέση του Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος ενημερώθηκε για τις εξελίξεις και δεν είναι στα... καλύτερα του. Σε αντίθεση με τον Μπουμάλ, ο Αργεντινός έκανε καλή προετοιμασία, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν καταφέρνει να βρει μια θέση στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού με την πληθώρα μεσοεπιθετικών, που με την προσθήκη του Αφρικανού θα γίνουν ακόμα περισσότεροι!

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται από τον Στραματσόνι.Κοινώς, ο Εμποκού σίγουρα μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό «εργαλείο» στα χέρια του Ιταλού κόουτς, αλλά και τον… δήμιο των περυσινών χειμερινών μεταγραφών του Παναθηναϊκού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ!! Δείτε τι είπε για τους υπαλλήλους του Μαρινόπουλου!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags