Facebook Pixel Απίθανη τράμπα με Μανιάτη στο... παρά πέντε!
| 2016-08-31 20:45:00

Απίθανη τράμπα με Μανιάτη στο... παρά πέντε!

Απίθανη τράμπα με Μανιάτη στο... παρά πέντε!

Φοβερό παρασκήνιο με τον Έλληνα άσο και τον Ολυμπιακό. Με ποια ομάδα συζήτησαν και γιατί έμειναν… άφωνοι στο Λιμάνι με αυτό που άκουσαν; Διαβάστε το θέμα του SportDog.

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε στις 20.00 και πλέον όποια ομάδα θέλει να «ψωνίσει», μπορεί να το κάνει πλέον μόνο από την αγορά των ελεύθερων παικτών, ωστόσο μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε και με τις αποχωρήσεις, ειδικά στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες ήθελαν να… ξεφορτωθούν πολλούς από τους παίκτες που έχουν στο ρόστερ τους, ωστόσο σε αυτό το κομμάτι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν, καθώς φαίνεται πως δεν θα μπορέσουν (εκτός και τα καταφέρουν σε κάποια χώρα που ακόμα δεν έχει κλείσει η μεταγραφική περίοδος Ρωσία, Τουρκία κ.α.) να δώσουν παίκτες με καλά συμβόλαια, όπως είναι για παράδειγμα οι Σιόβας και Μανιάτης.

Για τον τελευταίο μάλιστα υπήρξε μεγάλη κινητικότητα την τελευταία εβδομάδα και έχουν γίνει πολλές συζητήσεις με ομάδες τόσο από την πλευρά του ποδοσφαιριστή όσο και αυτή του Ολυμπιακού. Επίσης, όπως μαθαίνουμε, οι Πειραιώτες έχουν προτείνει τον Μανιάτη σε συλλόγους, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει θετική ανταπόκριση.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες συνέβη και κάτι απίστευτο, όταν συζήτησαν με τους ανθρώπους της Μονπελιέ για το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον γαλλικό σύλλογο ο αρχηγός με τη μορφή δανεισμού. Ο Ολυμπιακός βρήκε άκρες και προσπάθησε να δώσει τον Μανιάτη στους Γάλλους, ωστόσο η απάντηση που έλαβαν ήταν κάτι που δεν περίμεναν.

Η Μονπελιέ όχι μόνο απάντησε αρνητικά, αλλά τους αντιπρότεινε να πάρουν με τη μορφή δανεισμού τον Πάρντο, πρόταση που ήταν αδύνατον να γίνει δεκτή από τους Πειραιώτες. Ο Κολομβιαβός αποτελεί βασική επιλογή του Πάουλο Μπέντο και πωλείται ακριβά!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

"Γελάνε" με τη μεταγραφή Λούκας στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags