Facebook Pixel Αποκάλυψη Κετσπάγια για το μέλλον του!
| 2016-09-05 14:24:00

Αποκάλυψη Κετσπάγια για το μέλλον του!

Αποκάλυψη Κετσπάγια για το μέλλον του!

O Tιμούρ Κετσπάγια μπορεί να βρίσκεται στην ΑΕΚ, αλλά δεν έχει πάψει να σκέφτεται το μέλλον του.

Ο Γεωργιανός τεχνικός τόνισε ότι είναι αφοσιωμένος στην "Ένωση", ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, στο μέλλον, να επιστρέψει στην αγαπημένη του Νιούκαστλ.

«Είναι ωραίο να κοιτάζω πίσω. Πέρασα όμορφα στην Αγγλία και ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία για την ποδοσφαιρική καριέρα μου. Πάντοτε παρακολουθώ τις εξελίξεις στη Νιούκαστλ από τότε που έφυγα. Είναι απογοητευτικό να βλέπεις να υποφέρουν τα τελευταία χρόνια. Θέλω και πάλι να δω την ομάδα στις κορυφαίες του Αγγλικού ποδοσφαίρου και να φτάσει εκεί που οι φίλαθλοι ονειρεύονται, γιατί είναι μεταξύ των καλύτερων του κόσμου», είπε ο Κετσπάγια στην croniclelive.co.uk, ενώ κατόπιν αναφέρθηκε στο γκολ που είχε πετύχει κόντρα στην Κροάσια Ζάγκρεμπ στέλνοντας τη Νιούκαστλ για πρώτη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Ήταν σπουδαίο που μπόρεσα να βοηθήσω τη Νιούκαστλ να μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν φανταστικό να συμμετέχεις σε μία τέτοια διοργάνωση με μία ομάδα, όπως η Νιούκαστλ, κάτι που είναι δυσκολότερο να συμβεί τώρα, ειδικά ως προπονητής».

Στην συνέχεια ο Γεωργιανός, είπς:

«Οταν ανέλαβα την Εθνική Γεωργίας, υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες από εμένα και τους παίκτες. Ήταν δύσκολο, αλλά ήταν μία εξαιρετική εμπειρία για εμένα. Οι φιλοδοξίες υπάρχουν, αλλά είναι δύσκολο να προοδεύσεις, εξαιτίας της γεωγραφικής θέσης των παικτών. Τα πράγματα είναι ακόμα πιο διαφορετικά τώρα. Στη Νιούκαστλ ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί. Δεν είναι εύκολο να κάνεις πράγματα ως παίκτης, ενώ ως προπονητής είναι ακόμα πιο δύσκολο. Ποιος ξέρει όμως, ίσως μια μέρα να επιστρέψω. Προς το παρόν είμαι συγκεντρωμένος στην πολύ καλή δουλειά που έχω στην Αθήνα και στην ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags