Ο ΠΑΟΚ κυνήγησε μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών τη μεγάλη κίνηση για την επίθεση. Στο τραπέζι για τον Δικέφαλο έπεσαν πολλά ηχηρά ονόματα, όπως αυτό τού Μ' Μπάιγ Νιάνγκ τής Μίλαν, ωστόσο για διαφορετικούς λόγους δεν ολοκληρώθηκε κάποιο deal.

Όπως κυκλοφόρησε, μάλιστα, τον ΠΑΟΚ απασχόλησε έντονα κι ένα από τα κορυφαία ονόματα επιθετικών παγκοσμίως, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε μετά από απόφαση των ανθρώπων τής διοίκησης.

Ο λόγος για τον Μάριο Μπαλοτέλι, το όνομα του οποίου ακούστηκε έντονα και για τον Ολυμπιακό μέσα στο καλοκαίρι. Ο Ιταλός σούπερ σταρ προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και έκανε "κλικ" στον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος ψήθηκε ιδιαίτερα στην ιδέα να φέρει στην Τούμπα ένα τόσο μεγάλο και φανταχτερό όνομα, όπως αποκαλύπτει ο καλός συνάδερφος, Ευάγγελος Μίχος, στο Goal.

Εξάλλου, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι ο παίκτης έκλεισε στη Νις, με συμβόλαιο μόλις 1,5 εκ. ευρώ το χρόνο, ο ΠΑΟΚ θα είχε τη δυνατότητα, αν το αποφάσιζε, να καλύψει τις απαιτήσεις του έμπειρου φορ.

Ωστόσο, επικράτησε η άποψη στην ομάδα ότι ο συγκεκριμένος -πολύ ιδιόρρυθμος- παίκτης δε θα μπορούσε, σε αυτή τη φάση της καριέρας του, να δέσει με το υπάρχον υλικό τού συλλόγου, με αποτέλεσμα να μη γίνει καν προσπάθεια να πεισθεί να έρθει στην Ελλάδα.

Πάντως, όσοι γνωρίζουν πράγματα και πρόσωπα στον ΠΑΟΚ λένε ότι αν ο Γιώργος Σαββίδης είχε εξ ολοκλήρου τα ηνία στην ΠΑΕ, θα είχε προχωρήσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Ο πρώην αστέρας τής Λίβερπουλ είναι μεγάλη καψούρα τού υιού τού μεγαλομετόχου τής ομάδας, που θα ήθελε να φέρει έναν παίκτη για να ...ρίξει τα τσιμέντα τής Τούμπας.

Ωστόσο, όπως προαναφέραμε, επικράτησε η ...φωνή τής λογικής και δεν επιχειρήθηκε να γίνει μία κίνηση που ναι μεν θα προκαλούσε ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων, αλλά από την άλλη θα άλλαζε τις ισορροπίες στα αποδυτήρια, ενώ αγωνιστικά υπήρχε κίνδυνος να αποδειχθεί μία μεταγραφή τύπου ...Μπερμπάτοφ.