Πολλοί ήταν αυτοί που απόρησαν με την εμφάνιση του Απόστολου Βέλλιου στο παιχνίδι της Ελλάδας με το Γιβραλτάρ, τόσο με τον τρόπο που αγωνιζόταν όσο και με την εικόνα που έβγαζε προς τα έξω. Ο νεαρός επιθετικός δεν θύμιζε σε τίποτα τον παίκτη που θαυμάζαμε πέρυσι με την φανέλα του Ηρακλή και έδειχνε… έξω από τα νερά του.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως όσο αγωνίστηκε, έψαξε πάρα πολύ το γκολ, παίρνοντας και τραβηγμένες προσπάθειες, κάτι που θα μπορούσε να αποφύγει και να ακολουθήσει τον εύκολο δρόμο της ασίστ, που ίσως να κατέληγε σε γκολ και να βοηθούσε έτσι περισσότερο την Εθνική.

Μάλιστα όπως μάθαμε, ο Βέλλιος απογοήτευσε ακόμα και τους δικούς του ανθρώπους με τη νωθρή εμφάνισή του και πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασε πως σε δύο τουλάχιστον φάσεις… ο περσινός Βέλλιος, δεν υπήρχε περίπτωση να μην είχε στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Βέβαια, η «πτώση» του ταλαντούχου στράικερ έχει εξήγηση και σχετίζεται μάλλον με την ψυχολογία του. Αρκετοί ισχυρίστηκαν πως είναι θέμα περισσότερο… χαμηλής αυτοεκτίμησης, καθώς στη Νότιχγαμ Φόρεστ νιώθει μεγάλη πίεση, ενώ είναι φανερό πως έχει αγχωθεί πάρα πολύ που δεν σκοράρει.  Ελπίζουμε άμεσα να βρει και πάλι τα πατήματά του και να θυμηθεί τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, καθώς ο καλός Βέλλιος, μπορεί μαζί με τον Μήτρογλου να κάνουν… όργια στην επιθετική γραμμή της Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έσκασε βόμβα Τζιμπούρ σε μεγάλη ελληνική ομάδα!