Facebook Pixel Για αυτό έδιωξαν τον Γιαννιώτα από Ολυμπιακό;
| 2016-09-11 10:00:00

Για αυτό έδιωξαν τον Γιαννιώτα από Ολυμπιακό;

Για αυτό έδιωξαν τον Γιαννιώτα από Ολυμπιακό;

Ποιος χαρακτήρισε τον Έλληνα άσο του Ολυμπιακού ως αιώνια δανεικό ποδοσφαιριστή, που προκαλεί τους αντιπάλους με παραπτώματα την ώρα του παιχνιδιού!

Το φετινό καλοκαίρι έμοιαζε ιδανικό για τον Γιάννη Γιαννιώτα, καθώς επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά από ένα σούπερ εξάμηνο στον ΑΠΟΕΛ, με τη φανέλα του οποίου κατάφερε να πανηγυρίσει τον τίτλο στην Κύπρο.

Μάλιστα, μπορεί για τον Ολυμπιακό να ήταν η χειρότερη δυνατή εξέλιξη η αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα και η έλευση νέου προπονητή, αλλά ο Γιαννιώτας ευτύχισε να δει στην πόρτα της εξόδου έναν τεχνικό που δεν τον πίστευε καθόλου.

Και παράλληλα του δόθηκε η ευκαιρία να πείσει για την αξία του έναν προπονητή, που δεν είχε σχηματίσει άποψη για την ποιότητά του.

Παρόλα αυτά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε και για δεύτερη φορά μέσα λίγους μήνες, δόθηκε δανεικός στον ΑΠΟΕΛ.

Με το ρεπορτάζ, τότε, να αναφέρει ότι δεν ήταν αποκλειστικά αγωνιστικοί οι λόγοι που έφυγε από το Λιμάνι, αλλά και άλλοι που είχαν να κάνουν με τον χαρακτήρα του!

Μία άποψη που έρχεται να ενισχύσει ως έναν βαθμό η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργου Καζαμία, ο οποίος ανέφερε στη "Cytavision" για την παρουσία του Γιαννιώτα στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την ομάδα του:

"Ένας παίκτης που φορά την φανέλα των πρωταθλητών και της Εθνικής Ελλάδας θα θέλαμε να του επιστήσουμε την προσοχή ότι το μεσαίο δάκτυλο παρατεταμένο είναι παράπτωμα.

Τα χέρια σου όταν τα έχεις στα γεννητικά σου όργανα και δείχνεις τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας είναι παράπτωμα. Το να απαντάς πίσω με σουφρωμένα χείλη λες και βγάζεις selfie είναι παράπτωμα.

Δεν του φταίμε εμείς αν είναι αιώνια δανεικός ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής και τα βγάζει στους οπαδούς μας γι' αυτό καλά θα κάνει να τιμά την ομάδα που παίζει για να μην ξεσηκώνει και αντιδράσεις από τους αντιπάλους. Συγχαρητήρια ξανά στο ΑΠΟΕΛ για τη νίκη του".

Δεν γνωρίζουμε και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν όντως έχουν γίνει όσα κατήγγηλε, επώνυμα, ο κ. Καζαμίας. Για αυτό και μέσα στις επόμενες ημέρες περιμένουμε κάποια αντίδραση από την πλευρά του Γιαννιώτα ή έστω του ΑΠΟΕΛ...

Και η αλήθεια είναι πως με όσους έχουμε μιλήσει για τον Έλληνα άσο, είχαν μόνο καλά λόγια να πούνε τόσο για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του όσο και για τον χαρακτήρα του...

Ρεπορτάζ και συνεντεύξεις που έχουμε παρουσιάσει κατά καιρούς, τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και με πρώην προπονητές του κ.λπ.

Αν όμως είναι γεγονός ότι ο χαρακτήρας του είναι τόσο ανήσυχος όσο καταγγέλουν οι άνθρωποι της Νέας Σαλαμίνας, μήπως αυτός είναι ο λόγος που δεν βρίσκει θέση στον Ολυμπιακό, παρότι δεδομένα έχει αξία για να έχει ακόμα και φανέλα βασικού στο Λιμάνι;

** ΚΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ - Τρελάθηκε ο Μπέντο: Με 11 αλλαγές ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags