Facebook Pixel Παράπονο Κετσπάγια για την ώρα, τι είπε για τις μεταγραφές!
| 2016-09-11 19:23:00

Παράπονο Κετσπάγια για την ώρα, τι είπε για τις μεταγραφές!

Παράπονο Κετσπάγια για την ώρα, τι είπε για τις μεταγραφές!

Διαβάστε τι είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά την επιβλητική νίκη της ΑΕΚ με 4-1 επί της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς της ΑΕΚ στην συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες, έγινε ένα καλό ματς, πρώτο του πρωταθλήματος, νικήσαμε 4-1 αλλά πιστεύω ότι δεν ήταν τόσο εύκολο όσο δείχνει το σκορ. Η Ξάνθη είναι πολύ καλή ομάδα, βάλαμε τέσσερα γκολ αλλά τις καλύτερες ευκαιρίες που είχαμε δεν μπορούσαμε να τις αξιοποιήσουμε.

Οταν ξεκινάς με νίκη 4-1 στην έδρα σου, σίγουρα πρέπει να είσαι πολύ ικανοποιημένος αλλά μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Φοβόμουν, όπως είχα πει, την ώρα του παιχνιδιού σήμερα και αν παίζαμε σε καλύτερη ώρα, θα ήταν ακόμη καλύτερο και το παιχνίδι.

Ημασταν πολύ αποτελεσματικοί, βάλαμε τρία γκολ στο πρώτο 15λεπτο και μετά, όπως είναι λογικό, αφήσαμε τον αντίπαλο να κοντρολάρει την μπάλα. Ξεκινήσαμε με μια καλή νίκη και βλέπουμε τη συνέχεια.

Οταν βάζεις δύο γκολ στα πρώτα λεπτά, κάποιες φορές μπορείς να πεις ότι είναι λογικό, αν και δε θέλω να το βλέπω σαν λογικό, το να χαλαρώσεις. Είναι δύσκολο να βγεις να πεις για λάθη όταν νικάς με 4-1. Περιμέναμε τόσο καιρό να αρχίσει το πρωτάθλημα, είχαμε διεθνείς που ήταν στην εθνική ομάδα, ΟΚ...

Πάντα υπάρχουν λάθη και είναι σημαντικό να τα δεις όταν νικάς και να τα διορθώσεις. Η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, νικήσαμε με 4-1 αν και δεν ήμασταν τόσο καλοί. Μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ.

Δυσκολευόμαστε να σκοράρουμε αλλά βάλαμε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό ήταν το πιο θετικό. Περίμενα ότι θα έρθει κι αυτό, κάναμε αρκετές ευκαιρίες σήμερα και βάλαμε τέσσερα γκολ, τα τρία στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό ήταν πάρα πολύ καλό για εμάς σήμερα.

Σε ό,τι αφορά το ρόστερ, μια χαρά είμαστε. Ημουν πολύ προβληματισμένος όταν ανακοίνωνα την αποστολή γιατί είναι πολύ δύσκολο να αφήνεις παίκτες εκτός. Η ομάδα δουλεύει για την επόμενη μεταγραφική περίοδο, δεν θα αρχίσουμε να δουλεύουμε όταν έρθει ο Ιανουάριος. Αυτή την στιγμή, είμαστε ικανοποιημένοι με τις μεταγραφές που κάναμε. Κάποια παιδιά χρειάζονται χρόνο γιατί ήρθαν στο τέλος και θα βελτιωθούν κι αυτοί, θα βελτιωθούμε συνολικά». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags