του Δημήτρη Δημητρόπουλου

1oς Όμιλος

Στο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς, η Άρσεναλ απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν παρά το γεγονός ότι ήταν χειρότερη στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Το προβάδισμα στους Παριζιάνους έδωσε ο Καβάνι πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό,  με τον Σάντσεθ να κλέβει τον βαθμό της ισοπαλία για τους Άγγλους λίγο πριν το τέλος.

Στο 1-1 έμειναν Βασιλεία και Λουντογκόρετς. Οι Βούλγαροι προηγήθηκαν με τον Τζόναθαν Καφού, ωστόσο ισοφαρίστηκαν από τον Στέφεν.

2ος Όμιλος

Νίκη με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή για τη Νάπολι στην έδρα της Ντιναμό Κιέβου! Οι Ιταλοί βρέθηκαν να χάνουν με ένα πολύ ωραίο γκολ του Γκαρμάς, ωστόσο γύρισαν το παιχνίδι με δυο κεφαλιές του Μίλικ!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ντα Λουζ» με πρωταγωνιστή τον Ταλίσκα. Ο Βραζιλιάνος μέσος ήταν αυτός που ισοφάρισε με τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ την Μπενφίκα, στην οποία ανήκει και αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπεσίκτας! Το προβάδισμα στην πορτογαλική ομάδα είχε δώσει ο νεαρός μεσοεπιθετικός Τσέρβι μετά από ασταθή επέμβαση του γκολκίπερ των Τούρκων, Ζενγκίν. Ως αλλαγή για τους Λουζιτανούς αγωνίστηκε ο Ανδρέας Σάμαρης, ενώ ο Κώστας Μήτρογλου έλειψε λόγω τραυματισμού.

3ος Όμιλος

Η Μπαρτσελόνα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Σέλτικ, αλλά αντίθετα έδωσε μια χορταστική παράσταση στο κοινό. Οι Καταλανοί διέλυσαν με 7-0 την Σέλτικ με τον Μέσι να πετυχαίνει τρία γκολ, αλλά τον Ινιέστα να βάζει το καλύτερο της βραδιάς!

Το Μάντσεστερ Σϊτι-Γκλάντμπαχ αναβλήθηκε λόγω βροχής.

4ος Όμιλος

Εύκολη νίκη για την Μπάγερν κόντρα στη Ροστόφ με 5-0 , παρά το γεγονός ότι οι Βαυαροί άργησαν να πάρουν μπρος και προηγήθηκαν με αμφισβητούμενο πέναλτι του Λεβαντόφσκι. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τζόσουα Κίμιχ που σημείωσε δυο γκολ.

Πρεμιέρα με το «δεξί» για την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία επικράτησε με 1-0 της PSV Αϊντχόβεν εκτός έδρας. Σκόρερ για τους Μαδριλένους ο Σαούλ Νίγκεθ, ενώ ο Γκουρδάδο έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει για τους Ολλανδούς αφού νικήθηκε από τον Όμπλακ σε εκτέλεση πέναλτι.

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα της βραδιάς:

  1ος ΟΜΙΛΟΣ  Βασιλεία - Λουντόγκορετς 1-1  (80΄ Στέφεν - 45΄ Καφού)

Παρί Σ.Ζ. - Αρσεναλ 1-1
(1΄ Καβάνι - 78΄ Σάντσες)

2ος ΟΜΙΛΟΣ
Μπενφίκα - Μπεσίκτας          1-1
(12΄ Τσέρβι - 90+3΄ Ταλίσκα)
Ντιναμό Κιέβου - Νάπολι       1-2
(26΄ Γκάρμας - 36΄,45΄+2΄ Μίλικ)

3ος ΟΜΙΛΟΣ
Μπαρτσελόνα - Σέλτικ          7-0
(3΄,27΄,60΄ Μέσι, 50΄ Νεϊμάρ, 59΄ Ινιέστα, 75΄,88΄ Σουάρες)

Μάντσεστερ Σίτι -  Γκλάντμπαχ    --Αναβλήθηκε--    

4ος ΟΜΙΛΟΣ
Μπάγερν - Ροστόφ              5-0
(28΄πεν. Λεβαντόφσκι, 45΄+2΄ Μίλερ, 53΄,60΄ Κίμιχ, 90΄ Μπερνάτ)
Αϊντχόφεν - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1    
(43΄ Σαούλ)


Δείτε ΒΙΝΤΕΟ απο όλα τα γκολ των αγώνων ΕΔΩ