Facebook Pixel Χειρουργήθηκε ο Μάνταλος – Οι πρώτες πληροφορίες για το αν θα προλάβει τον Ολυμπιακό
| 2016-09-21 17:33:00

Χειρουργήθηκε ο Μάνταλος – Οι πρώτες πληροφορίες για το αν θα προλάβει τον Ολυμπιακό

Χειρουργήθηκε ο Μάνταλος – Οι πρώτες πληροφορίες για το αν θα προλάβει τον Ολυμπιακό

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και το ρεπορτάζ σχετικά με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση στην μύτη υπεβλήθη ο Πέτρος Μάνταλος και πλέον το βλέμμα στρέφεται στο αν θα προλάβει το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, στο Φάληρο.

Ο αρχηγός της Ένωσης υπεβλήθη σε επέμβαση ανάταξης του ρινικού οστού και παροχέτευσης αιματώματος, μετά το κάταγμα που υπέστη στην μύτη, στην πρωινή προπόνηση.  Ο Μάνταλος δεν υπάρχει περίπτωση να βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, ωστόσο όλοι πλέον αγωνιούν για το αν θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι της μεθεπόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, στο Φάληρο, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου.

Οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή δεν είναι με το μέρος του και για να προλάβει χρειάζεται ένα μικρό… θαύμα, καθώς θα είναι δύσκολο να του δώσουν το «οκ» οι γιατροί να αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι, αν δεν είναι στο 100%. Μάλιστα, οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα χρειαστεί περίπου 15 ημέρες για να τεθεί ξανά στην διάθεση του Κετσπάγια, κάτι που σημαίνει ότι μάλλον θα δει το ματς με τον Ολυμπιακό από την τηλεόραση.

Σε ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής: Ο Πέτρος Μάνταλος υποβλήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών σε χειρουργική επέμβαση ανάταξης του ρινικού οστού και παροχέτευσης αιματώματος από τον χειρούργο-ωτορινολαρυγγολόγο, κ. Μιλτιάδη Σιντόρη. Ο αρχηγός της ομάδας μας που τραυματίστηκε στην πρωινή προπόνηση, αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο την Παρασκευή.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags