Πολλοί περίμεναν ότι το αποψινό βράδυ θα ήταν το τελευταίο του Άγγελου Αναστασιάδη στην Λάρισα, όμως ο Μακεδόνας τεχνικός όχι μόνο τους διέψευσε, αλλά παράλληλα εδραιώθηκε στον πάγκο της ΑΕΛ, καθώς με το σωστό κοουτσάρισμά του πήρε μια μεγάλη νίκη.

Ο Ολυμπιακός μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να είχε την κατοχή της μπάλας και να φαινόταν καλύτερος, ωστόσο ουσιαστικά δεν έκανε τίποτα πάνω στο χορτάρι, καθώς η Λάρισα είχε κλείσει όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Ξενοδόχοφ και γι' αυτό η μπάλα έφτανε στους Καρντόσο και Ιντέγιε μόνο με μακρινές μπαλιές από τους Καμπιάσο (κυρίως), Μιλιβόγεβιτς και Ντα Κόστα.

Στην επανάληψη, βέβαια, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο ξεκάθαρα, καθώς ο Αναστασιάδης κλείδωσε τον Ολυμπιακό του Μπέντο και εφόσον είδε πως δεν κινδύνευε να χάσει το ματς, έδωσε την εντολή στους παίκτες του να βγουν μπροστά και να κυνηγήσουν το τρίποντο.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο δεύτερο μέρος αποφασισμένος να κυριαρχήσει, ωστόσο πολύ γρήγορα κατάλαβαν όλοι ότι ήταν αδύνατον να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή.

Η ΑΕΛ είχε κλείσει όλους τους χώρους, ενώ είχε περιορίσει τα ατού των Πειραιωτών. Ο Ιντέγιε δεν ακούμπησε μπάλα στο δεύτερο 45λεπτο, ο Μάρτινς ήταν σα να μην μπήκε, ο Φορτούνης γύριζε χωρίς να προσφέρει κάτι στο παιχνίδι της ομάδας του, ενώ ο Πασιένσια έτρεχε δεξιά και αριστερά, χωρίς να βοηθάει επιθετικά. Δεν είναι τυχαίο πως οι Ερυθρόλευκοι στην ανάπαυλα δεν έκαναν ούτε ένα καλό σουτ!

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή ήταν η έκτη φορά στην προπονητική του καριέρα που ο Άγγελος Αναστασιάδης κερδίζει τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός έχει τεθεί αντιμέτωπος 31 φορές με τους Πειραιώτες με απολογισμό 6 νίκες (5 με ΠΑΟΚ + 1 με Λάρισα), 5 ισοπαλίες (με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Ηρακλή) και 20 ήττες!