Facebook Pixel Άγρια επίθεση τού Τσουκαλά στον Μπέντο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-09-28 13:15:00

Άγρια επίθεση τού Τσουκαλά στον Μπέντο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγρια επίθεση τού Τσουκαλά στον Μπέντο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο κράξιμο από τον οπαδό τού Ολυμπιακού στον Πορτογάλο κόουτς λίγο πριν τα σημαντικά παιχνίδια κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ στο "Καραϊσκάκη"! Τυχαίο; Δε νομίζουμε...

Τρελό κράξιμο από τον Τάκη Τσουκαλά στον Πάουλο Μπέντο, με αφορμή κυρίως τις επιλογές τού Πορτογάλου προπονητή στο παιχνίδι με τη Λάρισα.

Ο γνωστός οπαδός τού Ολυμπιακού, που πολλές φορές εκφράζει απόψεις της "ερυθρόλευκης" διοίκησης, κατακεραύνωσε τον τεχνικό τής ομάδας, παρόλο που ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Ο Τάκης Τσουκαλάς εξαπέλυσε άγρια επίθεση στον προπονητή των πρωταθλητών, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι πλέον έχει αυξηθεί επικίνδυνα η πίεση προς τον Πορτογάλο και πως μόνο σίγουρη δεν μπορεί να θεωρείται η παρουσία του στον "ερυθρόλευκο" πάγκο, ειδικά αν η ομάδα δεν κερδίσει τα επόμενα ματς στο Καραϊσκάκη με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ.

Μία εξέλιξη, βέβαια, για την οποία σάς έχει προϊδεάσει ο SportDog από το βράδυ τής περασμένης Δευτέρας, σε θέμα με τίτλο "Τρελό σενάριο για προπονητή στον Ολυμπιακό!", όταν αναφέραμε πως το κλίμα για τον Πορτογάλο στο Λιμάνι δεν είναι και το καλύτερο δυνατό και ότι στην ουσία η παραμονή του μπορεί να κριθεί στα προσεχή παιχνίδια.

Δείτε το βίντεο από τη προχθεσινή εκπομπή...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags