Facebook Pixel Στήριξη Σάββα σε Μπέντο και ατάκα για ...μεγάλη ομάδα!
| 2016-10-02 23:12:00

Στήριξη Σάββα σε Μπέντο και ατάκα για ...μεγάλη ομάδα!

Στήριξη Σάββα σε Μπέντο και ατάκα για ...μεγάλη ομάδα!

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε βάλει περισσότερα γκολ κόντρα στην ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Τι είπε για Μπέντο, τις ήττες από ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ και την συνέχεια.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, μετά το 3-0 επί της ΑΕΚ: «Μετά από δύο εμφανίσεις όχι τόσο καλές στις οποίες κάναμε πολλά λάθη, καταφέραμε να φτάσουμε σε μια μεγάλη νίκη. Έχουμε έναν σοβαρό προπονητή που ξέρει να εργάζεται με το υλικό που έχει. Σήμερα δείξαμε τι θα πει μεγάλη ομάδα, κάναμε μια καταπληκτική εμφάνιση και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει πολλά περισσότερα γκολ. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την ΑΕΚ που είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα.

Όλες τις ομάδες εγώ τις υπολογίζω το ίδιο, δεν υπάρχουν μικρές και μεγάλες ομάδες -αλίμονό σου αν δεν τους υπολογίσεις όλους. Αν το κάνεις αυτό δεν παίρνεις πρωτάθλημα...

Ο Ολυμπιακός θα ανεβαίνει από εδώ και μπρος και με τον κόσμο στο πλευρό του θα προχωρήσει όπως πέρσι. Δεν ήταν εύκολο το σημερινό αποτέλεσμα, ειδικά μετά από δύο δύσκολα ματς σερί. Ακόμη ακόμη και με τον ΑΠΟΕΛ είχαμε 8 ευκαιρίες για γκολ όμως χάθηκε το ματς, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags