Facebook Pixel Πανευτυχής ο Σάββας! "Η ομάδα ήταν μοντέλο"!
| 2016-10-03 08:11:00

Πανευτυχής ο Σάββας! "Η ομάδα ήταν μοντέλο"!

Πανευτυχής ο Σάββας! "Η ομάδα ήταν μοντέλο"!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, σε δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ανέφερε πως η ομάδα του Ολυμπιακού ήταν μοντέλο και πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση.

Αναλυτικά:

«Έχετε πολύ καιρό να με δείτε, αυτό οφείλεται σε μία επέμβαση που έκανα στο μάτι, σοβαρή αλλά έχω επανέλθει και προσπαθώ να αποδώσει ο Ολυμπιακός το ποδόσφαιρο που του αξίζει και όχι αυτό που έπαιζε πριν από δύο αγωνιστικές.

Λάθη γίνονται αλλά σήμερα ο Ολυμπιακός ήταν καταπληκτικός, έπαιξε με μία καταπληκτική ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ και ήταν μοντέλο με παίκτες καταπληκτικούς, αλλαγές θέσεων και χάσαμε πολλές ευκαιρίες.
Πιστεύω πως από δω και πέρα η ομάδα θα μεταμορφωθεί, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που ήρθαν παρά τις δύο αποτυχημένες εμφανίσεις, η ομάδα τους το ανταπέδωσε και πιστεύω πως θα συνεχίσουμε έτσι.

Θέλω να ευχηθώ στους υπόλοιπους μεγάλους να περάσουμε στους επόμενους γύρους στην Ευρώπη για να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε για την Ελλάδα. Αφιερώνουμε τη νίκη αποκλειστικά στους φιλάθλους του Ολυμπιακού και εύχομαι από δω και πέρα η ομάδα να αποδίδει αυτό το ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags