Facebook Pixel "Θέμα χρόνου στον Ολυμπιακό ο Καρντόσο να..."!
| 2016-10-06 22:45:00

"Θέμα χρόνου στον Ολυμπιακό ο Καρντόσο να..."!

"Θέμα χρόνου στον Ολυμπιακό ο Καρντόσο να..."!

Ο Παραγουανός δεν έχει αποδώσει όπως θα περιμέναν οι πιο πολλοί και υπάρχουν συγκεκριμένες εκτιμήσεις μέσα από την ομάδα για το μέλλον του στους Πειραιώτες.

Ο Όσκαρ Καρντόσο δεν έχει ξεκινήσει την "ερυθρόλευκη" καριέρα του όπως θα ήθελε. Αποκτήθηκε με πολλές προσδοκίες, ωστόσο μέχρι στιγμής είναι φανερά ανέτοιμος και δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει ιδιαίτερα την ομάδα όποτε έχει κληθεί να το κάνει.

Ο Παραγουανός έχει ξεκινήσει μόλις ένα παιχνίδι (αυτό με τη Λάρισα) και σε όλα τα υπόλοιπα μένει στον πάγκο βλέποντας το αντίπαλον δέος στην επίθεση, τον Μπράουν Ιντέγε, να τα πηγαίνει εξαιρετικά έχοντας ήδη 5 γκολ στο πρωτάθλημα.

Παρ' όλα αυτά, ο Καρντόσο είναι μεγάλος παίκτης με εγωισμό που τον κάνει να θέλει να παίζει και να μη συμβιβάζεται με τον ρόλο του αναπληρωματικού. Γι' αυτόν τον λόγο έχει πεισμώσει και έχει βαλθεί να δουλέψει σκληρά έτσι ώστε να αποδείξει στον Πάουλο Μπέντο ότι αξίζει μια θέση στην ενδεκάδα.

Ο 33χρονος φορ θέλει όσο τίποτα να θυμηθεί τον παλιό του εαυτό και να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που υποσχέθηκε στους φίλους του Ολυμπιακού όταν υπέγραψε στην ομάδα.

Έτσι, η διακοπή τού πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων του προσφέρει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βελτιωθεί και με την επανέναρξη των επίσημων αγώνων να πιάσει την ευκαιρία από τα μαλλιά. 

Ο Παραγουανός εκμεταλλεύεται στο έπακρο τη διακοπή και εργάζεται ενταντικά για να επανέλθει σε καλό επίπεδο. Αυτό, όμως, δεν το πιστεύει μόνο ο παίκτης, αλλά και οι άνθρωποι των πρωταθλητών που βλέπουν τον Παραγουανό να τα δίνει όλα.

Έτσι, θεωρούν και αυτοί με τη σειρά τους πως με τον ζήλο που δείχνει, είναι θέμα χρόνου ο πρώην παίκτης της Μπενφίκα να πάρει τα πάνω του και να δείξει την πραγματική του αξία.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags