Facebook Pixel Φωνές Σκίμπε σε Μήτρογλου: "Φύγε τώρα!" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-10-11 00:02:00

Φωνές Σκίμπε σε Μήτρογλου: "Φύγε τώρα!" (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωνές Σκίμπε σε Μήτρογλου: "Φύγε τώρα!" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γερμανός κόουτς τρελάθηκε με τον Έλληνα στράικερ και του έβαλε τις φωνές στην Εσθονία. Τι έγινε στην συνέχει και όλα ξεχάστηκαν; Δείτε το σχετικό βίντεο!

Μπορεί η Εθνική του Σκίμπε να μην μας έχει εντυπωσιάσει με το ποδόσφαιρο που παίζει στα μέχρι τώρα παιχνίδια για τα Προκριματικά του Μουντιάλ, όμως έχει ήδη πανηγυρίσει τρεις νίκες κόντρα σε Γιβραλτάρ, Κύπρο και Εσθονία και …φουλάρει για πρόκριση.

Η Ελλάδα εμφανίζει αρκετά προβλήματα στο παιχνίδι της, ωστόσο αυτό που είναι εμφανές ότι έχει αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν, είναι ότι πλέον μοιάζει και είναι ομάδα και ότι έχει έναν πολύ σοβαρό προπονητή στον πάγκο της.

Ο Σκίμπε είναι το απόλυτο «αφεντικό» μέσα στα αποδυτήρια και αυτό αποδείχθηκε και στο ματς με την Εσθονία, όταν στο 61ο λεπτό έβαλε τις φωνές στον Μήτρογλου και δικαιώθηκε απόλυτα!

Τι συνέβη; Ο Έλληνας στράικερ που ήταν σε κακή βραδιά, θέλησε να εκτελέσει το φάουλ που είχε κερδίσει η Εθνική σε καλή θέση έξω από την περιοχή των Εσθονών και δεν… σκέφτηκε ότι υπήρχαν εκείνη τη στιγμή στο γήπεδο τρεις «εκτελεστές» στο γήπεδο, δηλαδή οι Μπακασέτας, Σταφυλίδης και Ταχτσίδης. Ο «Μητρογκόλ» πήρε την μπάλα για να χτυπήσει το φάουλ, όμως ο Σκίμπε πετάχτηκε και άρχισε να του φωνάζει για να φύγει από την φάση.

Τελικά, ο Μήτρογλου άφησε την εκτέλεση στον Σταφυλίδη, αυτός σημάδεψε σωστά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 0-2, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Στο τέλος πάντως Μήτρογλου - Σκίμπε τα βρήκαν και συζήτησαν σε χαλαρό ύφος, από όπου και η φωτογραφία του θέματος.

Δείτε το βίντεο!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags