Πολλές φορές στα γραφεία του Ολυμπιακού έχουν φτάσει προτάσεις που έκαναν ολόκληρη την Ελλάδα να παραμιλάει...

Αρκεί να θυμηθούμε τις πωλήσεις των Μανωλά, Σάμαρη, Μήτρογλου και θα καταλάβουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει τον τρόπο, έχει τις επαφές για να πουλήσει ακριβά τους ποδοσφαιριστές του.

Ποιος δεν θυμάται, άλλωστε, ότι μόλις πριν από λίγους μήνες έφτασε σημαντική πρόταση στο Λιμάνι, για την παραχώρηση του Μπράουν Ιντέγε από ομάδα της Κίνας.

Με τον Φινμπόγκασον όμως να έχει φύγει και τον Μάρκο Σίλβα να είναι σίγουρος ότι μπορούσε να προχωρήσει στο Γιουρόπα Λιγκ, οι Πειραιώτες την απέρριψαν.

Μόνο που από το πρωτάθλημα της Κίνας δεν έχουν πάψει να κοιτάζουν στην Ευρώπη για την ενίσχυσή τους και η πρόταση για τον Ιντέγε δεν ήταν η μοναδική για παίκτη του Ολυμπιακού!

Το περασμένο καλοκαίρι έσκασε πρόταση και για την παραχώηση του Κώστα Φορτούνη, την οποία φυσικά απέρριψε αμέσως ο Έλληνας άσος.

Μόνο που όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες, η πρόταση ήταν πραγματικά μυθική!

Δεν έχουν διαρρεύσει τα νούμερα, αλλά λέγεται ότι οι αριθμοί ήταν πολύ μεγαλύτεροι από εκείνους που υπήρχαν στην πρόταση για την παραχώρηση του Ιντέγε ή από τα ποσά που δαπανήθηκαν για τις πωλήσεις του Μανωλά ή του Μήτρογλου!

Από τη στιγμή όμως που ο Έλληνας άσος δεν μπήκε καν στον κόπο να τη συζητήσει, οι Πειραιώτες την απέρριψαν σχεδόν με την άφιξή της...