Facebook Pixel Ποιος Στιλ; Ο Στραματσόνι «κρέμασε» τον ΠΑΟ!
| 2016-10-16 19:48:00

Ποιος Στιλ; Ο Στραματσόνι «κρέμασε» τον ΠΑΟ!

Ποιος Στιλ; Ο Στραματσόνι «κρέμασε» τον ΠΑΟ!

Ο Ιταλός έκανε το… απίθανο στην ήττα του Τριφυλλιού από την Ξάνθη και μετά βγήκε δημόσια και «έκραξε» τους ποδοσφαιριστές του. Του πήρε και το δίπλωμα ο Λουτσέσκου!

Σε …περιπέτειες μπήκε πλέον ο Παναθηναϊκός, καθώς η απρόσμενη ήττα εντός έδρας από την Ξάνθη, τη στιγμή που όλοι περίμεναν μία εύκολη νίκη που θα τον κράταγε στην κορυφή, έφερε γκρίνια και μουρμούρες. Το Τριφύλλι παρουσίασε αποκαρδιωτική εικόνα σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, όπως είχε συμβεί βέβαια και με ΠΑΣ Γιάννινα (μέχρι την κόκκινη) και με Αστέρα Τρίπολης και δικαίως έχασε από τους Ακρίτες, οι οποίοι είχαν συγκεκριμένο πλάνο στο παιχνίδι τους.

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός παρότι στάθηκε τυχερός και κατάφερε να ισοφαρίσει νωρίς νωρίς με τον Λέτο χωρίς να έχει ευκαιρίες, δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς, καθώς η γκολάρα του Βασιλακάκη και το φοβερό κοουτσάρισμα του Λουτσέσκου στην συνέχεια, έδωσαν μία τεράστια νίκη στους φιλοξενούμενους.

Ο Στραματσόνι είδε λάθος το ματς, πίστεψε από την αρχή πως θα ήταν εύκολο και δεν… είχε διαβάσει καθόλου τον αντίπαλο ούτε είχε δει τον τρόπο που οι Ακρίτες είχαν πάρει την ισοπαλία στην Τούμπα. Ο Παναθηναϊκός κατέβηκε με γεμάτο κέντρο και μαζί στο γήπεδο τους Γουακάσο, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Λεντέσμα και Ζέκα. Το σύστημα έμοιαζε επιθετικό, ωστόσο στο χορτάρι αυτό δεν βγήκε, καθώς ο Λουτσέσκου είχε στήσει άριστα την ομάδα του, είχε κλείσει τους χώρους και δεν υπήρχε τρόπος η μπάλα να φτάσει στον Μπεργκ, με συνέπεια το Τριφύλλι να κλείσει το ημίχρονο στο 0-1 και χωρίς τελική!

Το μεγαλύτερο λάθος όμως του Ιταλού κόουτς ήταν στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς μπορεί να έκανε σωστή κίνηση με την αλλαγή του «επικίνδυνου» λόγω κάρτας Γουακάσο και την είσοδο του… ορεξάτου Λέτο, ωστόσο όταν είδε το 1-2 στο 66’ δεν αντέδρασε σωστά. Μπορεί να έριξε στο παιχνίδι τον Εμποκού τρία λεπτά αργότερα αντί του Λουντ, όμως για την τρίτη αλλαγή… κοιμήθηκε. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή, όμως δεν μπορούσε να απειλήσει, ενώ ο Λεντέσμα έβγαλε 90λεπτο, αν και ήταν ο χειρότερος του αγώνα.

Δεν γίνεται να χάνεις 1-2 μέσα στη Λεωφόρο και να ρίχνεις τον Ρινάλντι τρίτη αλλαγή στο 90’ αντί του έμπειρου Αργεντινού, που δεν είχε δυνάμεις από το 60’. Ο Στραματσόνι μάλιστα ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου και απάντησε πως: «Είχαμε στο παιχνίδι τέσσερις παίκτες, τους Εμποκού, Βιγιαφάνιες, Λέτο και Μπεργκ και κάποιες φορές δεν είναι καλό να παίζεις με πολλούς κεντρικούς επιθετικούς. Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν ήταν σε καλή κατάσταση και δεν έκανα νωρίτερα την αλλαγή διότι δεν ήξερα αν θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν το παιχνίδι»… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

To ΑΠΙΘΑΝΟ γκολ της Ξάνθης για το 1-2 (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags