του Δημήτρη Δημητρόπουλου

Μετά την επισημοποίηση του «διαζυγίου» με τον Τιμούρ Κετσπάγια, η ΑΕΚ βρήκε τον διάδοχο του Γεωργιανού τεχνικού στον επί σειρά ετών συνεργάτη του Ζοσέ Μουρίνιο, Ζοσέ Μοράις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν ελεύθερος αφού μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα απολύθηκε από την τουρκική Αντάλιασπορ, στην οποία αγωνίζεται ο Σάμουελ Ετό.

Μάλιστα, λέγεται πως οι κακές σχέσεις του 51χρονου προπονητή με τον Καμερουνέζο σούπερ σταρ έπαιξαν πολύ μεγάλο ρόλο στην απόλυσή του. Και αυτό γιατί ο Μοράις δεν τα πήγαινε καθόλου καλά μαζί του, ενώ πρόσφατα τον είχε αποκλείσει από την αποστολή της ομάδας με τον Ετό να αφήνει υπόννοιες για ρατσιστική συμπεριφορά γράφοντας στα social media πως «κάποιοι στον σύλλογο δεν με σέβονται γιατί είμαι μαύρος»!

Πάντως, ο πρώην συνεργάτης του Μουρίνιο πληρώνει και την κάκιστη πορεία της Αντάλιασπορ στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του τουρκικού πρωταθλήματος με 3 βαθμούς σε 7 αγωνιστικές και χωρίς ακόμα να έχει πάρει νίκη.

Ωστόσο, το πιθανότερο είναι πως αν δεν υπήρχε η κόντρα με τον Καμερουνέζο φορ, ο Μοράις θα ήταν ακόμα εκεί. Και αυτό γιατί η απόλυσή του ήταν καθαρά απόφαση της διοίκησης με τον πρόεδρο της ομάδας να δηλώνει πως ««ο τελευταίος άνθρωπος που έπρεπε να φύγει απ΄την ομάδα ήταν ο Μοράις»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρελό γλέντι από Ολυμπιακό για Πεδουλάκη – Κετσπάγια! (ΦΩΤΟ)