Ο Πορτογάλος μέσος τόνισε ότι όλοι στην ομάδα είναι στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα, ενώ υποστήριξε ότι δεν είχε κανένα προσωπικό θέμα με τον πρώην πλέον τεχνικό της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σιμόες στην κάμερα της Nova:

«Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι με αυτή την ισοπαλία, γιατί η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και παίζει πάντα για τη νίκη. Στόχος μας είναι μέχρι το επόμενο ματς να δουλέψουμε σκληρά, προκειμένου να επιστρέψουμε στις νίκες. Προσωπικά, είχα ένα πρόβλημα στη φτέρνα αλλά πλέον είμαι καλά, δούλεψα καθ' όλη τη διάρκεια του τραυματισμού μου, είμαι πλέον στο 100% και ο προπονητής μας μπορεί να υπολογίζει σε εμένα κανονικά.

Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για τη σχέση μου με τον Ζοζέ Μοράις, είναι ένας νέος προπονητής με εμπειρία από μεγάλα κλαμπ, αλλά θα χρειαστεί κάποιο χρόνο και συνολική δουλειά από όλη την ομάδα προκειμένου να φανεί το έργο του. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον προηγούμενο προπονητή, είχε τις δικές του απόψες σχετικά με το ποδόσφαιρο τις οποίες και σέβομαι. Πάντα δείχνω σεβασμό για όλους τους προπονητές με τους οποίους έχω δουλέψει και τις αποφάσεις τους.

Πάντα προσπαθώ να είμαι έτοιμος και διαθέσιμος για να βοηθήσω την ομάδα μου, επαναλαμβάνω ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τον κ. Κετσπάγια, τον οποίο και σέβομαι. Όλα τα μέλη της ΑΕΚ θέλουν να παίζουμε καλό, ωραίο ποδόσφαιρο, και το ίδιο ζητούν και οι φίλαθλοί μας γιατί ανήκουμε σε έναν σημαντικό σύλλογο. Ανεξαρτήτως αντιπάλου, εμείς πρέπει να μπαίνουμε για τη νίκη και το ίδιο θα γίνει και την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Κανένας προπονητής δεν μπορεί να αλλάξει πολλά μέσα σε τέσσερις μόλις ημέρες, θα χρειαστεί πολλή και σοβαρή δουλειά από όλους μας προκειμένου να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα. Ξεκαθαρίζω όμως ότι οι ποδοσφαριστές της ΑΕΚ πρέπει να μπαίνουν πάντα στον αγωνιστικό χώρο για τη νίκη, αυτό είναι το μόνο που ενδιαφέρει τόσο εμάς, όσο και τους φιλάθλους μας. Πρέπει να κάνουμε το παν για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».