Facebook Pixel Πάρντο, Σιόβας και ...Καρντόσο εξέθεσαν τον Μπέντο!
| 2016-10-26 21:45:00

Πάρντο, Σιόβας και ...Καρντόσο εξέθεσαν τον Μπέντο!

Πάρντο, Σιόβας και ...Καρντόσο εξέθεσαν τον Μπέντο!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να κέρδισε άνετα τον Πλατανιά για το Κύπελλο, ωστόσο το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε αρκετό "ζουμί" και έβγαλε αρκετές "ειδήσεις".

Πρώτα απ΄ όλα, επιβεβαιώθηκε απόψε η απορία όλων γιατί δεν παίζει ο Σιόβας τόσο καιρό, από τη στιγμή που είναι πλέον 100% υγιής, και παίζει ...κάποιος Βιάνα.

Ο Έλληνας αμυντικός απέδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πως είναι τουλάχιστον "έγκλημα" που τόσο καιρό δεν αγωνίζεται. Ειδικά από τη στιγμή που το δίδυμο των Ντα Κόστα και Μποτία δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη.

Το ίδιο ισχύει, όμως, και για τον Πάρντο, ο οποίος με δύο γκολ φάνηκε ότι είναι σε εξαιρετική φόρμα και πως είναι προφανώς άλλοι οι λόγοι που δεν παίζει. Μπορεί ο Μπέντο να έχει αρκετές λύσεις για τα άκρα της επίθεσης, αλλά με εξαίρεση τον Σεμπά, οι υπόλοιποι που παίζουν στα "φτερά" δεν έχουν δείξει καμία σταθερότητα.

Κι αν οι Σιόβας και Πάρντο εξέθεσαν σήμερα τον Μπέντο επειδή τόσο καιρό είναι παραγκωνισμένοι, δεν ισχύει το ίδιο και για τον Καρντόσο, που απεναντίας εξακολουθεί να παίζει αν και δείχνει εμφανώς ανέτοιμος!

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού συνεχίζει να δίνει ευκαιρίες στον έμπειρο φορ, ωστόσο ο ίδιος δεν ανταποκρίνεται και σήμερα κόντρα σε ένα θεωρητικά αδύναμο αντίπαλο δεν μπόρεσε για μια ακόμα φορά, όχι μόνο να βάλει το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά και να πραγματοποιήσει έστω μια θετική εμφάνιση....

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags