Η φετινή σεζόν δεν είναι και η καλύτερη στην καριέρα του Δημήτρη Σιόβα. Ο υψηλόσωμος αμυντικός μπορεί υπολογίζεται από τον Πάουλο Μπέντο, αλλά μόνο «στα χαρτιά» αφού στην πράξη αποτελεί την πέμπτη επιλογή για τα στόπερ και έκανε την πρώτη του συμμετοχή επί Μπέντο στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά.

Σε αυτό το ματς ο Πορτογάλος τεχνικός παρέταξε και άλλους παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής και αρκετοί από αυτούς τον δικαίωσαν και με την απόδοσή τους πήραν άλλη μια ευκαιρία από τον 47χρονο προπονητή. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ο Πάρντο που σκόραρε δις και κατάφερε να μπει στην αποστολή για αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τους Μπουχαλάκη και Ρομαό που τα πήγαν πολύ καλά και ο Μπέντο θέλησε να είναι δίκαιος με αυτούς και τους πήρε μαζί του μετά από καιρό.

Ικανοποιητική εμφάνισή, ωστόσο, πραγματοποίησε και ο Σιόβας. Μάλιστα, έβγαλε και ασίστ με ωραία σέντρα στο δεύτερο γκολ της ομάδας λειτουργώντας ως… δεκάρι, παρά το γεγονός ότι είναι στόπερ. Η λογική λέει ότι ο προπονητής του θα τον επιβράβευε όπως και τους υπόλοιπους. Παρ’ όλα αυτά, ο Μπέντο επέλεξε να λειτουργήσει διαφορετικά στην περίπτωσή του αφήνοντάς τον εκτός αποστολής για ακόμα μια φορά. Μάλιστα, επέλεξε να τον αφήσει στον Πειραιά παρά το γεγονός ότι έχει ελλείψεις στους στόπερ με την απουσία του Βιάνα. Αντί, δηλαδή, να πάρει τον Σιόβα προτίμησε να έχει μαζί του ως εναλλακτική λύση τον Ρομαό, έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται μόνο κατά συνθήκη ως κεντρικός αμυντικός!

Είναι σαφές, λοιπόν, πως όσο ο Μπέντο παραμένει στο «τιμόνι» του Ολυμπιακού, η καριέρα του Δημήτρη Σιόβα στους πρωταθλητές δεν έχει ιδιαίτερες προοπτικές, από τη στιγμή που ο Πορτογάλος δεν δείχνει διατεθειμένος να δώσει ευκαιρίες στον Έλληνα διεθνή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ:

«Τρελάθηκε» ο Μπέντο με τον Μάριν!