Facebook Pixel Έλεος ρε Καρντόσo! Δε γίνονται αυτά τα πράγματα! Τι έκανε και «τρέλανε» ομάδα κι οπαδούς; Δείτε βίντεο!
| 2016-11-03 22:45:00

Έλεος ρε Καρντόσo! Δε γίνονται αυτά τα πράγματα! Τι έκανε και «τρέλανε» ομάδα κι οπαδούς; Δείτε βίντεο!

Έλεος ρε Καρντόσo! Δε γίνονται αυτά τα πράγματα! Τι έκανε και «τρέλανε» ομάδα κι οπαδούς; Δείτε βίντεο!

Προφανώς κι όταν οι "ερυθρόλευκοι" αποφάσιζαν να φέρουν στη χώρα μας τον πολύπειρο Παραγουανό φορ δε θα περιμέναν σε καμία περίπτωση αυτή την αγωνιστική συμπεριφορά.

Ο Όσκαρ Καρντόσο αποτέλεσε το μεγάλο "μπαμ" του περασμένου καλοκαιριού για τον Ολυμπιακού.

Παίκτης με σπουδαία καριέρα και περγαμηνές, ήρθε στο Λιμάνι για να γίνει το σημείο αναφοράς στην επίθεση. Άλλωστε, η σχετικά προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία του (33 ετών) δεν προβλημάτισε ιδιαίτερα τους ανθρώπους του συλλόγου, αφού υπήρχε η άποψη πως "όταν πιάσει ρυθμό, έχει άνετα τα 15 γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα"!

Ωστόσο, όλα αυτά έγιναν τον Αύγουστο. Πλέον, έχουμε μπει αισίως στο Νοέμβρη και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ακόμα... περιμένουν!

Παρά την πίστωση χρόνου και τις αρκετές ευκαιρίες που του έχουν δοθεί, ο Καρντόσο όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να πάρει τη φανέλα του βασικού από τον εξαιρετικό Ιντέγε, αλλά αντιθέτως δε θυμίζει σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή που θαυμάσαμε στην Μπενφίκα.

Το χειρότερο, εντούτοις, είναι το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει βρει δίχτυα με τη φανέλα της ομάδας σε συνολικά 9 συμμετοχές και περίπου 470 λεπτά αγώνα σε όλες τις διοργανώσεις!

Συν τοις άλλοις, είναι πλέον εμφανές ότι ο Παραγουανός άσος έχει αποκτήσει και ψυχολογικό πρόβλημα στο γκολ εξαιτίας της πίεσης που νιώθει για να ανοίξει λογαριασμό.

Αυτό έγινε φανερό στο αποψινό παιχνίδι με την Αστάνα για το Europa League, στο οποίο ο Μπέντο τον ξεκίνησε βασικό και τον άφησε στο χορτάρι για 90 λεπτά θέλοντας να του δώσει την ευκαιρία να "ξεμπουκώσει". Ο διεθνής φορ, όμως, δεν τον δικαίωσε σπαταλώντας, μάλιστα, μια ανεπανάληπτη ευκαιρία.

Ήταν το 21ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Καρντόσο έλαβε πάσα… πάρε-βάλε από τον Σεμπά λίγο έξω από τη μικρή περιοχή και με τον τερματοφύλακα εξουδετρωμένο. Παρ' όλα αυτά, έκανε ένα χλιαρό πλασέ -σε καμία περίπτωση ενδεικτικό της κλάσης του- με αποτέλεσμα ο αμυντικός να απομακρύνει!

Επίσης, στην εκπνοή του αγώνα ο Παραγουανός αστόχησε σε κεφαλιά ανενόχλητος από καλή θέση, σε μία φάση που είχε την ευκαιρία να "λυτρωθεί", αλλά και να δώσει ένα σημαντικό ευρωπαϊκό "διπλό" στην ομάδα του.

Αδιανόητα πράγματα για έναν επιθετικό της κλάσης και της εμπειρίας του Καρντόσο και σίγουρα στο Λιμάνι θα πρέπει να έχουν "τρελαθεί" βλέποντας τον συγκεκριμένο παίκτη να μην μπορεί με τίποτα να στείλει την μπάλα στο πλεκτό... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags