Facebook Pixel Η ατάκα Σάββα για τη διαιτησία και τι ζήτησε από τον Σιδηρόπουλου
| 2016-11-06 23:52:00

Η ατάκα Σάββα για τη διαιτησία και τι ζήτησε από τον Σιδηρόπουλου

Η ατάκα Σάββα για τη διαιτησία και τι ζήτησε από τον Σιδηρόπουλου

Προσγειωμένος παρά τη νέα νίκη του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Θεοδωρίδης, ο οποίος μίλησε και για την διαιτησία μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
 

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, τόνισε μετά το ντέρμπι πως η ομάδα απέδωσε καταπληκτικά και πήρε μια μεγάλη νίκη, ενώ ζήτησε από τον Σιδηρόπουλο να δει το λάθος που έκανε με το πέναλτι που έδωσε στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

«Πρέπει να πούμε πως τις τελευταίες 22 μέρες είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα καθώς είχαμε να παίξουμε επτά πολύ δύσκολα ματς, κερδίσαμε τα έξι και πήραμε μία ισοπαλία. Είμαστε ευχαριστημένοι, τώρα έχουμε διακοπή και θα ανασυνταχθούμε στη συνέχεια για καλύτερο ποδόσφαιρο. Έχουμε δέκα βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ, εννιά από την ΑΕΚ και επτά από τον Παναθηναϊκό. Αυτό δεν λέει τίποτα γιατί μόνο μαθηματικά κερδίζεις το πρωτάθλημα. 

Σήμερα ήμασταν καταπληκτικοί στο πρώτο μέρος, ο αντίπαλος δεν πατούσε καθόλου καλά στο γήπεδο, δημιουργήσαμε ένα σκορ 3-0 και στη συνέχεια, στο δεύτερο ημιχρόνιο βγήκε. Είμαστε περήφανοι για τον Ολυμπιακό, θα ανασυνταχθούμε για πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θα σταθώ στον Κο Σιδηρόπουλο. Το πέναλτι που σφύριξε δεν υπήρχε. Θα τον παρακαλέσω πολύ να δει τη φάση και να κάνει την αυτοκριτική μου μετά. Πρέπει να σταματήσει πια αυτή η καραμέλα της διαιτησίας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags