Δηλαδή, εμπιστεύτηκε κατά κύριο λόγο την αγορά της Κροατίας, της Σλοβακίας, της Βοσνίας, της Ουκρανίας, της Ρουμανίας και της Τουρκίας.

Εν όψει όμως του Ιανουαρίου, στην Τούμπα φαίνεται πως το έχουν πάρει απόφαση να εμπιστευτούν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα τοπ πρωταθλήματα, όπως δηλαδή το ισπανικό. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως ο Λούμπος Μίχελ έχει στην κορυφή της λίστας του έναν επιθετικό που αγωνίζεται στη La Liga, στην προσπάθειά του να δώσει λύσει στο τεράστιο πρόβλημα του ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα.

Μέχρι στιγμής πάντως, οι καλοκαιρινές επιλογές του Μίχελ δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα στο σύνολό τους. Εξαίρεση αποτελούν ασφαλώς οι Μάτος και Κάνιας, αλλά από εκεί και πέρα οι Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Βαρέλα και Τιάμ περισσότερο έχουν προβληματίσει για διάφορους λόγους παρά έχουν ικανοποιήσει και προσφέρει ουσιαστικές λύσεις στον Ίβιτς.

Ακόμα, υπάρχει ο Μπρκιτς που έχει αγωνιστεί έως τώρα μόνο στο παιχνίδι κυπέλλου με τη Λάρισα, ενώ μάλλον ο Κρέσπο τα… έχει βγάλει τα λεφτά του, παρά το ότι υπήρχε πολλή μουρμούρα όταν ήρθε στην Τούμπα λόγω του μέτριου βιογραφικού του.