Facebook Pixel Βόμβες ΠΑΟΚ στον SportDog: "Να ξεφτίλιζε Ολυμπιακό στην Αθήνα, κάκαλα για πρωταθλητισμό"!
| 2016-11-13 14:00:00

Βόμβες ΠΑΟΚ στον SportDog: "Να ξεφτίλιζε Ολυμπιακό στην Αθήνα, κάκαλα για πρωταθλητισμό"!

του Γιώργου Κτενά
Βόμβες ΠΑΟΚ στον SportDog: "Να ξεφτίλιζε Ολυμπιακό στην Αθήνα, κάκαλα για πρωταθλητισμό"!

Συνέντευξη - ποταμός του Παύλου Σαλτσίδη στον SportDog για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τον Δικέφαλο, τον Αθανασιάδη κ.α: "Στην Αθήνα δεν κουραστήκατε να τους βλέπετε;"!

Με τη γλώσσα της αλήθειας (κι ας πικραίνει κάποιους) μίλησε στον SportDog για την ομάδα της καρδιάς του, τον ΠΑΟΚ, ο Παύλος Σαλτσίδης. Ο παλιός Ολυμπιονίκης δεν χαρίστηκε σε κανέναν και σε τίποτα, εκφράζοντας με τα λόγια του σε μεγάλο βαθμό τον μέσο ΠΑΟκτσή.
 
Μίλησε για τα κάκαλα που χρειάζεται ο πρωταθλητισμός, για τους ανθρώπους που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για την ευκαιρία που είχε ο ΠΑΟΚ να "ξεφτιλίσει κάτω στην Αθήνα τον Ολυμπιακό".
 
Ακόμα, αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη και στο γεγονός ότι δεν ξέρει ακόμα από ποδόσφαιρο, σχολίασε ότι γεγονός ότι ο Βλάνταν Ίβιτς είναι λαχείο για τον Δικέφαλο και αναφέρθηκε στα μαλλιά, τα τατουάζ και τα σκουλαρήκια του Κλάους Αθανασιάδη.
 

Κύριε Σαλτσίδη, μιλάτε πάντα με το χέρι στην καρδιά και μπορεί να στεναχωρείτε κάποιους στον ΠΑΟΚ. Αλλά πρόκειται για τη γλώσσα του μέσου οπαδού.

"Δεν λέω τίποτα διαφορετικό από την πραγματικότητα, όλος ο κόσμος βλέπει και λέει ό,τι και εγώ. Δεν γίνεται να στεναχωριέμαι άλλο εγώ για αυτούς, γιατί ο λαός του ΠΑΟΚ στεναχωριέται. Αυτοί πληρώνονται, παίρνουν τα λεφτά, κι εμείς στεναχωριόμαστε". 

Ποια είναι η άποψή σας για τον φετινό ΠΑΟΚ; Πιστεύετε ότι το πρωτάθλημα έχει πετάξει;
 
"Φυσικά και έχει πετάξει, είχε την ευκαιρία να ξεφτιλίσει κάτω στην Αθήνα τον Ολυμπιακό, γιατί ήταν για ξεφτίλισμα, αλλά δυστυχώς την πέταξε. Σε όλα τα ματς όταν έχεις 110 τελικές και έχεις βάλει 7 γκολ, είναι ανικανότητα. Άτυχος είσαι μία, δύο, όχι 110 φορές". 

Τι πιστεύετε πως κάνει λάθος ο Σαββίδης και ενώ έχει ρίξει τόσα χρήματα στον ΠΑΟΚ, ακόμα δεν έχει δει προκοπή;
 
"Όλοι όσοι ήρθαν στην αρχή, Βαρδινογιάννης κ.λπ., δεν ήξεραν από ποδόσφαιρο. Θα μάθει και ο Σαββίδης στην πορεία, αλλά αν δεν καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα δούμε άσπρη μέρα. Βέβαια δεν φταίει αυτό για τις χαμένες ευκαιρίες, αλλά έχουμε ξενερώσει. Ας κερδίζει ο καλύτερος μέσα στο γήπεδο, τίποτα άλλο. Περιμένω να δούμε πιο έντιμους ανθρώπους, αυτό που περιμένω είναι να βρεθεί λίγη τσίπα. Στην Αθήνα δεν κουραστήκατε να τους βλέπετε να λυμαίνονται τόσα χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο; Να δώσουν τα πρωταθλήματα απευθείας, να τελειώνουμε. Τρέχει ο κοσμάκης στο γήπεδο, τσαντίζεται και τι έγινε; Αλλά τώρα έχει ξυπνήσει ο κόσμος, δεν υπάρχουν κορόιδα".

Το σχόλιό σας για τον Βλάνταν Ίβιτς;
 
"Από την αρχή είπα, από το περασμένο καλοκαίρι, ότι ο Ίβιτς είναι στοίχημα για τον ΠΑΟΚ, δεν έχει περγαμηνές, δεν έχει τίποτα. Είναι άπειρος: Μπορεί να πετύχει ή μπορεί να μην πετύχει και να καεί. Είναι ρίσκο για τον ΠΑΟΚ, λαχείο".
 
Η άποψή σας για τον Στέφανο Αθανασιάδη;
 
"Όταν οι αθλητές ασχολούνται με μαλλιά, τατουάζ, σκουλαρίκια, δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ μεγάλοι αθλητές. Είναι λίγα τα χρόνια που μπορούν να είναι στην κορυφή, πιάνονται κορόιδα με το να χάνουν έτσι τον χρόνο τους. Τώρα πρέπει να εκμεταλλευτούν την καριέρα τους. Ήμουν 11 χρόνια στο Ολυμπιακό στάδιο και κάναμε 3 φορές την ημέρα προπόνηση. Δεν γίνεται κάποιος Ολυμπιονίκης χωρίς τεράστια θέληση και προπόνηση. Ο πρωταθλητισμός θέλει κάκαλα".
 
Μεγάλη κουβέντα γίνεται και για την παρουσία των Μπίσεσβαρ και Ροντρίγκες.
 
"Εμένα μου αρέσει σαν ποδοσφαιριστής ο Μπίσεσβαρ. Πιστεύω ότι θα προσαρμοστεί και θα πάει καλύτερα, εγώ τον πιστεύω σαν παίκτη. Και ο Ροντρίγκες δημιουργεί, αλλά δεν έχουμε τα τελειώματα. Ελπίζω να διορθωθεί η κατάσταση, αν και η ικανότητα στο σκοράρισμα είτε υπάρχει είτε όχι. Μιλάω με τη γλώσσα του οπαδού, δεν είμαι προπονητής. Αλλά τόσα χρόνια μέσα στα γήπεδα, κάτι έχω μάθει κι εγώ".

Περιμένετε αλλαγές, μεταγραφές κ.λπ., τον Γενάρη;


"Περιμένω κάποιες κινήσεις τον Γενάρη, για να γίνουμε καλύτεροι. Αλλά από τις 3 Νοεμβρίου είμαστε εκτός δύο στόχων και έχει μείνει μόνο το Κύπελλο. Για αυτό λέω ότι έχουμε σοβαρά προβλήματα για να ασχοληθούμε, το γήπεδο πρέπει να είναι μόνο για να διασκεδάζουμε".

** ΚΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ - Ξηλώνεται ο Ιβάν: Αυτοί οι δύο έρχονται στον ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags