Facebook Pixel Φορ και... χάφαρος από την Bundesliga!
| 2016-11-19 16:24:00

Φορ και... χάφαρος από την Bundesliga!

Φορ και... χάφαρος από την Bundesliga!

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν εντοπίσει στη Γερμανία τον μέσο που θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα, παράλληλα με την απόκτηση ενός επιθετικού που αποτελεί την βασική προτεραιότητα

 Η πρώτη επιλογή, στην σχετική λίστα για τους μεσοεπιθετικούς, προέρχεται από την Bundesliga σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε συλλέξει. Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο μεσοεπιθετικό, για τον οποίο συζητείται η προοπτική να έρθει στην Θεσσαλονίκη είτε με την αγορά του από την ομάδα στην οποία αγωνίζεται, είτε με την μορφή δανεισμού για λίγους μήνες με την προοπτική της οψιόν αγοράς για τα επόμενα χρόνια.

Αυτή την στιγμή η πρώτη προτεραιότητα έχει εντοπιστεί στο γερμανικό Πρωτάθλημα, δεν είναι όμως η μοναδική που απασχολεί τους επιτελείς της ομάδας.

Και από άλλες χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης έχουν ξεχωρίσει συγκεκριμένοι παίκτες, οι οποίοι αποτελούν ισχυρές εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που δεν ευοδωθούν οι τελικές επαφές με τον Νο 1 στόχο. Στον ΠΑΟΚ δείχνουν διάθεση να ολοκληρώσουν πολύ σύντομα αυτή την διαδικασία για τους παίκτες που θέλουν να αποκτήσουν.

εφημερίδα "Metrosport"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags