Facebook Pixel Έκλεισε την πόρτα σε "τρελά" λεφτά ο Μήτρογλου!
| 2016-11-22 19:10:00

Έκλεισε την πόρτα σε "τρελά" λεφτά ο Μήτρογλου!

Έκλεισε την πόρτα σε "τρελά" λεφτά ο Μήτρογλου!

Αρκετές ομάδες φέρονταν έτοιμος να του προσφέρουν "γη και ύδωρ", αλλά ο Έλληνας επιθετικός ούτε καν ασχολήθηκε! Διαβάστε τον λόγο...

Ο Κώστας Μήτρογλου αποτελεί το «βαρύ πυροβολικό» της Μπενφίκα με αποτέλεσμα το όνομά του να έχει ξεπεράσει τα ευρωπαϊκά σύνορα.

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «Record», ομάδες από την Κίνα εξέφρασαν ενδαφέρον για την απόκτηση του Έλληνα στράικερ τόσο στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και στην ομάδα του.

Παρ’ όλα αυτά, ο Μήτρογλου δεν ήθελε ούτε καν να μπει στη διαδικασία να συζητήσει για αυτή την προοπτική. «Ούτε που θέλω να ακούσω τις προτάσεις των ομάδων που ενδιαφέρονται» φέρεται να είπε ο Έλληνας παίκτης, τελειώνοντας άμεσα το θέμα.

Ο λόγος είναι πως ο Μήτρογλου νιώθει καλά στη Μπενφίκα όπου τα πηγαίνει εξαιρετικά και δεν προτίθεται  να αποχωρήσει, παρά μόνο για κάποια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον από τις κινεζικές ομάδες δεν έγινε έμπρακτο ώστε να γνωρίζουμε για ποσά, αλλά οι Κινέζοι έχουν αποδείξει ότι έχουν τη δυνατότητα να βάζουν… βαθιά το χέρι στην τσέπη, έχοντας φέρει ουκ ολίγα πανάκριβα αστέρια στο πρωτάθλημά τους τον τελευταίο χρόνο. Συνεπώς, ο «Μητρογκόλ» θα μπορούσε να λάβει «τρελά» χρήματα εάν αποφάσιζε να αγωνιστεί στην ασιατική χώρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags