Ο Πορτογάλος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του Ζλάταν στους "κόκκινους διαβόλους" και αποκάλυψε ότι θα μείνει κάτοικος "Ολντ Τράφορντ" μέχρι το 2018!
"Η κατάσταση με τον Ζλάταν είναι απλή. Το συμβόλαιο του είναι για έναν συν έναν χρόνο και είμαστε χαρούμενοι με την απόδοσή του. Θα ενεργοποιήσουμε τη σχετική οψιόν για να τον κρατήσουμε και την επόμενη σεζόν. Μετά από αυτήν, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, γιατί θα είναι ελεύθερος. Ωστόσο νομίζω ότι το επόμενο ενάμιση έτος δεν θα κάνει απλά ότι θέλουμε εμείς αλλά και ότι θέλει αυτός, γιατί είναι χαρούμενος, αφοσιωμένος στον σύλλογο και απολαμβάνει τη ζωή σαν ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Αυτή θα είναι πιθανότατα η τελευταία μεγάλη πρόκληση σε μια σπουδαία καριέρα, συνεπώς νομίζω ότι θα είναι τέλειο για αυτόν να είναι εδώ άλλους 18 μήνες και στη συνέχεια να πάρει τις αποφάσεις του για το μέλλον του", δήλωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Πορτογάλος τεχνικός.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο