Facebook Pixel ΑΥΤΟΣ ήταν ΠΑΟΚ... (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-11-30 10:04:00

ΑΥΤΟΣ ήταν ΠΑΟΚ... (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΥΤΟΣ ήταν ΠΑΟΚ... (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν σήμερα, 30 Νοεμβρίου του 2011 ο ΠΑΟΚ βίωσε μια σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά του, πανηγυρίζοντας μία αξέχαστη νίκη επί της Τότεναμ στο Λονδίνο που του χάρισε και την πρόκριση στους «32» του Europa League, γράφοντας μία ακόμη «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του.

Οι περίπου 2.500 οπαδοί του Δικεφάλου που βρέθηκαν στις κερκίδες του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας τον ηλεκτρονικό πίνακα να γράφει σκορ 0-2 πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα. Σαλπιγγίδης στο 6΄ και Αθανασιάδης στο 13΄ έδωσαν προβάδισμα στους «ασπρόμαυρους», με δύο ασίστ του Γεωργιάδη που είχε αντικαταστήσει επάξια τον τραυματία Βιεϊρίνια.

Στο 37΄ οι ισορροπίες άλλαξαν με ένα ανύπαρκτο πέναλτι για χέρι του Σταφυλίδη πάνω στο γραμμή, που δεν έγινε ποτέ αλλά το υπέδειξε ο... χασάπης (σ.σ. στο επάγγελμα) Ολλανδός διαιτητής, Μπας Νίχαους, το οποίο έφερε και την αποβολή του 18χρονου τότε αριστερού μπακ. Ο Μόντριτς το εκτέλεσε εύστοχα νικώντας τον Χαλκιά και μείωσε σε 1-2. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ άντεξε για περισσότερα από 55 λεπτά παιχνιδιού με 10 παίκτες και πήρε ένα παλικαρίσιο διπλό.

Στα αξιοσημείωτα η αυταπάρνηση και το πάθος του Πάμπλο Κοντρέρας με το αξέχαστο στιγμιότυπο της σωτήριας προβολής του πάνω στη γραμμή, η οποία έμελλε να είναι η τελευταία του φάση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Εσωσε το γκολ, όμως δέχτηκε σκληρό χτύπημα από τον Ντεφόε, με συνέπεια να τραυματιστεί και να μην αγωνιστεί ξανά μέχρι και την ημέρα της αποχώρησής του από την ομάδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τότεναμ (Ρέντναπ): Γκόμες, Γκαλάς, Μπασόνγκ, Τσόρλουκα, Λένον, Μόντριτς, Ρόουζ (63' Μπέιλ), Λίβερμορ, Πιέναρ (67' Γουόκερ), Ντεφόε, Κέιν (72' Φαλκέ)

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Μαλεζάς, Κοντρέρας (81' Τσιρίλο), Έττο, Γκαρσία, Λαζάρ (84' Αρίας), Φωτάκης, Γεωργιάδης (62' Σνάουτσνερ), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags