Facebook Pixel Καμία λογική στις δηλώσεις Ίβιτς για Τζαβέλλα!
| 2016-12-01 22:25:00

Καμία λογική στις δηλώσεις Ίβιτς για Τζαβέλλα!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Καμία λογική στις δηλώσεις Ίβιτς για Τζαβέλλα!

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ προσπάθησε να …μαζέψει τα ασυμμάζευτα, μετά τις σοβαρές καταγγελίες του την Δευτέρα το βράδυ, όμως όσα είπε μετά τα Τρίκαλα, δεν βγάζουν κανένα νόημα. Ξέχασε τι είχε πει και ποιους είχε… δώσει δημόσια;
 

 Λήξαν θεωρείται, για τον Βλάνταν Ίβιτς, το μεγάλο θέμα που δημιούργησε ο ίδιος μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όταν είχε πει στη συνέντευξη Τύπου ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές… έστησαν τον ΠΑΟΚ! Σήμερα λοιπόν, αφού διευκρίνισε πως δεν είχε κάνει αναφορά για το στοίχημα (όντως δεν είχε κάνει), εξήγησε πως όλοι έκαναν λάθος και ότι εννοούσε μόνο τον Τζαβέλλα!

Δηλαδή, εσείς διαβάζοντας αυτά που είχε πει το βράδυ της Δευτέρας, αυτό καταλαβαίνεται; ««Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, βάλαμε δυο γκολ, μπορούσαμε και άλλα. Δυστυχώς στο δεύτερο μέρος τα πράγματα γύρισαν ανάποδα, κάποιοι παίκτες έχουν κάνει κάποια λάθη που δεν γίνονται. Συζήτησα με το πρόεδρο, θα του παρουσιάσω εγώ σε λίγο, ή θα μείνω εγώ ή θα φύγουν κάποιοι άλλοι. Κοιτάξτε τις φάσεις των γκολ. Αυτά τα πράγματα είναι επικίνδυνα, το λάθος είναι δικό μου, γιατί στην αρχή έχω κάνει κάποια πράγματα που δεν υπολόγισα και την τελευταία στιγμή άλλαξα απόφαση. Για αυτό το λόγο θα έχω συζητήσεις σε λίγο»!

Πώς γίνεται να αναφέρεται μόνο στον Τζαβέλλα, όταν λέει «θα φύγουν» και «κάποιοι παίκτες έκαναν κάποια λάθη»; Και αν θεωρήσουμε ότι το έκανε από… ευγένεια, για να μην «φωτογραφίσει» τον Έλληνα, πώς μπορεί να αποτελεί σοβαρή εξήγηση, αυτό που είπε σήμερα για την τιμωρία του;

Διαβάστε ξανά:

"Θα ήθελα να εξηγήσω κάποια πράγματα διότι οι δηλώσεις μου έχουν προκαλέσει κάποιες συζητήσεις. Είπα ότι κάποιος παίκτης δεν ήθελε να κερδίσουμε, και κάποιοι το συνέδεσαν με το στοίχημα. Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ. Όσα χρόνια είμαι στην Ελλάδα δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Ο κάθε παίκτης που φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, πρέπει να πιστεύει στη νίκη, με όποια ομάδα και αν παίζουμε. Πληροφορήθηκα ότι ο συγκεκριμένος παίκτης (σ.σ. ο Τζαβέλλας) έλεγε ότι η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει (κόντρα στην Φιορεντίνα) και στην συνέχεια έλεγε πως δεν "βλέπει" ούτε τον προπονητή ούτε τον τεχνικό διευθυντή. Όποιος είναι παίκτης του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να πιστεύει κάτι διαφορετικό από αυτό. Όταν βλέπω τις φάσεις των γκολ και ακούω όσα άκουσα από τον στενό μου συνεργάτη – που μου είπε όλα όσα άκουσε δυο μέρες πριν το παιχνίδι και δεν ήθελε να μου τα πει τότε – σε μια δύσκολη στιγμή μετά από την ήττα, είπα κάποια πράγματα. Ειπώθηκαν αυτά από έναν παίκτη που πριν από ένα μήνα υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Και ποιος πρότεινε να υπογράψει νέο συμβόλαιο; Εγώ και ο κύριος τεχνικός διευθυντής. Τις τελευταίες 20 μέρες έβλεπα πράγματα που με είχαν προβληματίσει. Αμέσως μετά το παιχνίδι έμαθα κάποια πράγματα, είδα τις φάσεις και είπα όσα είπα. Δυο μέρες πριν το παιχνίδι με την Φιορεντίνα, ο αρχηγός της ομάδας έλεγε ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει την Φιορεντίνα. Και το έμαθα αμέσως μετά το παιχνίδι, και κάθισα και είδα τις φάσεις".

Για την παρουσία του Τζαβέλλα στο ματς με τον Ατρόμητο: "Η πρώτη μου σκέψη ήταν να παίξει ο Κρέσπο. Τελευταία στιγμή αποφάσισα να βάλω τον πιο ξεκούραστο παίκτη, που μπορεί να κάνει και παιχνίδι από πίσω. Δεν έγινε κάτι άλλο. Αν εγώ είχα από πριν τη πληροφορία (ότι είπε όσα είπε) θα έφευγε εκείνη τη στιγμή και όχι μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο".

Δηλαδή ο Τζαβέλλας, που σύμφωνα με τον Ίβιτς, έκανε …περίεργα πράγματα στα γκολ με τον Ατρόμητο, τιμωρήθηκε γιατί έλεγε ότι η ομάδα δεν μπορεί να νικήσει την Φιορεντίνα; Ποιος άνθρωπος μπορεί να βγάλει νόημα από αυτό;

Συγνώμη Βλάνταν, έχασες την μπάλα, δεν άντεξες το βάρος του ΠΑΟΚ. Ξεφτίλισες τον Τζαβέλλα, την ομάδα και τώρα τον εαυτό σου… Κρίμα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags