Ο Πάουλο Μπέντο συμπεριέλαβε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην αποστολή τον Τσόρι Ντομίνγκες, όπως δηλαδή και στο μεσοβδόμαδο ματς με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ στα Γιάννενα θα ταξιδέψει και ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.
Επιστροφή στην αποστολή του Ολυμπιακού και για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος είχε ξεκουραστεί στο ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης, αλλά και για τον Αλμπέρτο Μποτία, που έλειπε λόγω καρτών από το ματς στην Κύπρο, ενώ στα πλάνα του Μπέντο βρίσκεται και ο Φελίπε Πάρντο παρά το μικροπρόβλημα που αντιμετώπιζε στον τετρακέφαλο.
Αντίθετα εκτός έμειναν οι Καπίνο και Ελαμπντελαουί που δεν είναι ακόμα έτοιμοι, καθώς και ο Μάρκο Μάριν για ακόμα ένα παιχνίδι.
Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς στα Γιάννινα: Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο