Χαρούμενος για τη νίκη του Ολυμπιακού στους Ζωσιμάδες δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης, μετά το 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.  Ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε ότι ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε να παιχτεί ωραίο ποδόσφαιρο και επισήμανε ότι η ομάδα είναι ενωμένη και το κλίμα στα αποδυτήρια είναι άριστο. «Είμαστε μια οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήμασταν μαζί και μετά το ματς με τον Λεβαδειακό που σας είχα πει ότι ακόμη και για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Είχα σταθεί πολύ περισσότερο στο ματς των Ιωαννίνων το οποίο είχα χαρακτηρίσει αγώνα της χρονιάς. Για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ ήμουν πολύ ήρεμος. Εφόσον είχαμε προκριθεί δεν με ενδιέφερε. Λες και το ήξερα γιατί μετά τη σημερινή κλήρωση είναι πολύ πιο εύκολο να παίξεις με την ομάδα που κληρωθήκαμε παρά με την ομάδα του Βαλβέρδε. Προχωράμε. Σήμερα πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε σε ένα άθλιο γήπεδο, δεν εννοώ από πλευράς φιλάθλων, αλλά λόγω τερέν. Αυτό πρέπει να ξηλωθεί όλο. Δεν είναι για μεγάλες ομάδες, δεν μπορεί να παιχτεί μπάλα. Είναι σε άθλια κατάσταση. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουν. Δεν είναι ωραίο για τις επαγγελματικές ομάδες και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο να υπάρχει τέτοιο τερέν.

Μας ενδιέφερε πολύ περισσότερο το αποτέλεσμα, παίξαμε ψυχωμένα απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Εγώ δεν την περίμενα τόσο καλή. Ακόμη και με δέκα παίκτες έπαιξε πάρα πολύ καλά, επιθετικά. Μπράβο στα παιδιά, πήγα και τους έδωσα συγχαρητήρια μόλις τελείωσε το παιχνίδι γιατί όταν κάτι είναι ωραίο πρέπει να το επιβραβεύουμε. Δεν έχω το παραμικρό παράπονο. Για διαιτησία δεν μπορεί κανείς να μιλήσει γιατί ένα πέναλτι με τον Παναθηναϊκό μας δόθηκε ανάποδα από τον μεγάλο διαιτητή υποτίθεται. Σήμερα ο άνθρωπος μπορεί να έκανε λάθος. Με τον Παναθηναϊκό ήταν οφθαλμοφανές. Όταν πατάς τη γραμμή οι κανονισμοί λένε ότι είναι πέναλτι. Δεν μας δόθηκε, αλλά δεν μας ενδιαφέρει. Δεν είδε τη γραμμή, έκανε λάθος, αλλά γίνεται αυτό το πράγμα. Είναι ανθρώπινο λάθος. Άρα για διαιτησίες δεν μπορεί να μιλήσει κανείς. Και στα τρία ντέρμπι κανείς δεν είχε παράπονο. Και με την ΑΕΚ υπήρχε αποβολή και δεν δόθηκε από τον ίδιο διαιτητή. Τα λέω για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα για όλους.

Η διαιτησία για εμένα σήμερα ήταν άριστη, υπήρχε πέναλτι και κίτρινη κάρτα. Δεν το είδε ο διαιτητής το πέναλτι αλλά δεν έχουμε κανένα παράπονο. Λένε ότι πήρε πρώτη κάρτα δεν ήταν, ενώ η δεύτερη ήταν. Θα δείτε αύριο πως θα τα σχολιάσουν διάφοροι φωστήρες που σχολιάζουν όλες τις φάσεις από τον καναπέ του σπιτιού τους. Για να τελειώνω, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για την ομάδα. Σήμερα ήταν ένας άλλος Ολυμπιακός, ψυχωμένος. Εγώ δυστυχώς δεν κατάφερα να πάω στην Κύπρο λόγω του προβλήματος που είχα γιατί δεν επιτρέπεται να μπω στο αεροπλάνο για λίγο καιρό. Σήμερα ήμουν μαζί με τα παιδιά. Είμαστε μια ομάδα ενωμένη, με αποδυτήρια καταπληκτικά και να ξέρετε κάτι. Τα πρωταθλήματα κερδίζονται μέσα από τα αποδυτήρια. Ο κόσμος θα δει έναν Ολυμπιακό πολύ καλύτερο από αυτόν που έχει δει μέχρι στιγμής. Είμαστε μια οικογένεια».