Facebook Pixel Τεράστια ανατροπή στον Ολυμπιακό! Έφερε πρόταση για να αποχωρήσει ο...
| 2016-12-18 10:30:00

Τεράστια ανατροπή στον Ολυμπιακό! Έφερε πρόταση για να αποχωρήσει ο...

Τεράστια ανατροπή στον Ολυμπιακό! Έφερε πρόταση για να αποχωρήσει ο...

Άλλον περιμέναμε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό τον Γενάρη και άλλος έφερε την πρόταση - Διαβάστε ποιος είναι και τι ακριβώς ισχύει με την περίπτωσή του!

Ο Ολυμπιακός έχει μαζέψει και φέτος στο ρόστερ του αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές, αν και όπως είναι φυσικό δεν γίνεται κάθε μεταγραφή που γίνεται το καλοκαίρι να "πιάνει" όπως λέμε στην ποδοσφαιρική αργκό!

Οι λόγοι είναι πολλοί και διάφοροι, τους έχουμε εξηγήσει κατά περιόδους στον SportDog και έχει γίνει κατανοητό ότι όσο και μεγάλο όνομα να είναι κάποιος, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα έρθει και θα βγάλει μάτια.

Βλέπετε τι έχει γίνει με τον Μάριν, παίκτη που έχει φορέσει με επιτυχία τη φανέλα της Τσέλσι και στον Ολυμπιακό βρήκε φανέλα βασικού μετά από καιρό στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Σπάρτη!

Η αναφορά όμως δεν γίνεται για τον Γερμανό άσο, που οι περισσότεροι περιμένουν να αποχωρήσει αν και ο Σκύλος με ρεπορτάζ του χθες ανέτρεψε ως έναν βαθμό τα δεδομένα, αλλά για τον Καρντόσο!

Γιατί σημερινό ρεπορτάζ αθλητικής εφημερίδας θέλει τον Παραγουανό άσο να βρίσκεται κοντά στην έξοδό του από την ομάδα!

Δεν έχει βγάλει και μάτια, άλλωστε, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ ο μάνατζέρ του έχει στα χέρια του πρόταση για να αποχωρήσει ο Καρντόσο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο!

Ο εκπρόσωπος του παίκτη, μάλιστα, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και θα έχει σχετικές επαφές με τους "ερυθρόλευκους"!

Από αλλού το περίμεναν οι φίλοι του Ολυμπιακού (σ.σ. Μάριν) και από αλλού μπορεί να τους έρθει η αποχώρηση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags