Facebook Pixel «Καφιά» από Σάββα: «Άλλοι τρώνε έξι και εφτά γκολ κι εδώ στο Φάληρο γίνονται μάχες και πόλεμοι...»!
| 2016-12-18 21:18:00

«Καφιά» από Σάββα: «Άλλοι τρώνε έξι και εφτά γκολ κι εδώ στο Φάληρο γίνονται μάχες και πόλεμοι...»!

«Καφιά» από Σάββα: «Άλλοι τρώνε έξι και εφτά γκολ κι εδώ στο Φάληρο γίνονται μάχες και πόλεμοι...»!

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε για την δύσκολη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό, για τους αντιπάλους που... κοροϊδεύουν και εκνευρίζουν τον κόσμο, αλλά και για όσους χάνουν εύκολα, με πολλά γκολ διαφορά!

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης στη Nova:

«Ήταν το τελευταίο ματς του 2016, η χρονιά τελείωσε όπως τελείωσε, εμένα η διαφορά των επτά βαθμών δεν μου λέει κάτι, πρέπει να επιστρέψουμε σαν να αρχίζει το πρωτάθλημα γιατί ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει τριάντα ντέρμπι γιατί όλοι θέλουν να τον κερδίσουν πάση θυσία, είτε με καθυστερήσεις, είτε πέφτοντας κάτω είτε κλωτσώντας θέλουν το ωραιότερο θέαμα του κόσμου, το ποδόσφαιρο να το μετατρέψουν σε ανία.

Διότι το να πέφτεις κάτω και να κάνεις καθυστερήσεις κοροϊδεύεις τους φιλάθλους και οι προπονητές με το ταμπούρι αυτό είναι ότι χειρότερο για το ποδόσφαιρο. Κερδίσαμε μία πολύ δύσκολη ομάδα, είμαστε ευχαριστημένοι για τους βαθμούς γιατί αυτό κοιτάμε από δω και πέρα, θα πάρουμε παίκτες και θα ανταπεξέλθουμε τέλεια. Θα είμαστε πολύ καλύτεροι τη νέα χρονιά, έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα τον Ιανουάριο και μου προξένησε εντύπωση το πάθος μερικών ομάδων, που ακούω ότι τρώνε έξι και εφτά γκολ, εδώ στο Φάληρο γίνονται μάχες και πόλεμοι, πως σε άλλα ματς γίνονται αυτά δεν ξέρω.

Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους και σε αυτούς του Ολυμπιακού, που ανήκουν στη μεσαία τάξη και στερούνται πολλά για να έρχονται στο γήπεδο και τους υπόσχομαι πως η ομάδα θα πάει ακόμα καλύτερα. Χρόνια πολλά σε όλους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags