Facebook Pixel Αποκάλυψη Βεργέτη: "Εκεί θα παίζει ο Κουρμπέλης στον Παναθηναϊκό"!
| 2016-12-25 12:57:00

Αποκάλυψη Βεργέτη: "Εκεί θα παίζει ο Κουρμπέλης στον Παναθηναϊκό"!

Αποκάλυψη Βεργέτη: "Εκεί θα παίζει ο Κουρμπέλης στον Παναθηναϊκό"!

Ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει άριστα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού και περιμένει ο Μαρίνος Ουζουνίδης να τον χρησιμοποιήσει στη θέση του...

...αμυντικού μέσου! Διαβάστε τη συνέντευξή του στην Πράσινη:

Για τα χαρακτηριστικά του Δημήτρη Κουρμπέλη: «Ο Δημήτρης είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει είτε ως αμυντικός χαφ, είτε ως στόπερ. Για μένα η θέση του είναι στο κέντρο. Έχει και τα δύο πόδια, είναι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και άριστος τακτικά. Κάνει αυτό που του ζητάς μέσα στο γήπεδο. Ανασταλτικά είναι άριστος, με σωστές τοποθετήσεις, καθαρά μαρκαρίσματα και πολλά κλεψίματα. Γι’ αυτό και παίζει χωρίς πρόβλημα ως στόπερ. Επίσης, θα πάρει την πρώτη μπάλα από την άμυνα και με γρήγορες μεταβιβάσεις θα βοηθήσει στο “build up” του Παναθηναϊκού. Μπορεί να δώσει λύσεις και στο σκοράρισμα. Με εμάς στον Αστέρα πέτυχε πολλά σημαντικά γκολ σε στημένες φάσεις».

Για το που θα ταιριάξει καλύτερα στον Παναθηναϊκό: «Αυτό είναι θέμα του προπονητή. Δεν έχω καταφέρει να δω πολλά παιχνίδια τελευταία, αλλά νομίζω ότι θα δώσει λύσεις ως αμυντικός χαφ. Στο 90% των αγώνων στον Αστέρα εγώ εκεί τον χρησιμοποιούσα».

Για το αν ο Έλληνας μεσοαμυντικός θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στο «τριφύλλι»: «Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει στον Παναθηναϊκό. Μπορεί να αντέξει το βάρος της φανέλας. Από μικρός έχει δείξει πως έχει δυνατό χαρακτήρα και θεωρώ πως ήρθε η ώρα του να λάμψει. Έχει ωριμάσει για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και είναι έτοιμος να παίξει βασικός και να κάνει πρωταθλητισμό».

Για τους λόγους που τον έχει συγκρίνει και στο παρελθόν με τον Κώστα Κατσουράνη: «Το πιστεύω αυτό που λέω. Μου θυμίζει πολύ το στιλ του τον Κατσουράνη για όλα όσα σας περιέγραψα ήδη. Παίζει στη θέση του, έχει το σωματότυπό του, ηρεμία στο παιχνίδι του και έχει και το γκολ. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να κάνει μια σπουδαία καριέρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags