Ο Ιανουάριος πλησιάζει, οι ομάδες σχεδιάζουν τα πλάνα τους για την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Εκτός από τα καινούργια που ξεπηδούν συνεχώς, υπάρχουν και πολλά ακόμα που έχουν αναπτυχθεί εδώ και καιρό και περιμένουν απλώς την επιβεβαίωση ή τη διάψευσή από τα μεταγραφικά πεπραγμένα των ομάδων.

Ένα από αυτά είναι και το «σήριαλ» του ενδιαφέροντος της τουρκικής Τράμπζονσπορ για τον Φελίπε Πάρντο. Και λέμε σήριαλ διότι σε τέτοιο τείνει να εξελιχθεί. Το ενδιαφέρον όχι μόνο είναι υπαρκτό, αλλά υφίσταται από το καλοκαίρι. Και τότε οι Τούρκοι ήθελαν τον Κολομβιανό, ο οποίος όμως ήταν πολύτιμη μονάδα για τον Ολυμπιακό και παρέμεινε. Πλέον, με τον παίκτη να μη βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή του, τα δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά.

Οι Ερυθρόλευκοι ψάχνονται να πουλήσουν τον Πάρντο και περιμένουν τη δεύτερη κίνηση της Τράμπζονσπορ, αυτή τη φορά τον Ιανουάριο. Άλλωστε, σας έχουμε ξαναγράψει ότι άνθρωποι του τουρκικού συλλόγου έχουν βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να τον παρακολουθήσουν. Μάλιστα, οι διοικούντες του Ολυμπιακού αναμένουν μια πρόταση ανάλογη της καλοκαιρινής που είχαν από την Τράμπζονσπορ (κάτι λιγότερο από 2 εκ. ευρώ) για να στείλουν τον διεθνή εξτρέμ με… κορδέλα στην Τουρκία!

Όσο για το φημολογούμενο ενδιαφέρον περί επιστροφής του Καρντόσο στην Τράμπζονσπορ (από εκεί αποκτήθηκε το καλοκαίρι), σας έχουμε ενημερώσει ότι κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Τον Πάρντο θέλουν οι Τούρκοι και για αυτόν έχουν έρθει στην Ελλάδα αρκετές φορές. Για τον Παραγουανό, αντιθέτως, δεν ισχύει τίποτα.