Facebook Pixel Σάββας: «Αν έδινε αυτό το πέναλτι στον Ολυμπιακό, θα διέκοπταν το πρωτάθλημα»!
| 2017-01-04 23:34:00

Σάββας: «Αν έδινε αυτό το πέναλτι στον Ολυμπιακό, θα διέκοπταν το πρωτάθλημα»!

Σάββας: «Αν έδινε αυτό το πέναλτι στον Ολυμπιακό, θα διέκοπταν το πρωτάθλημα»!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για την διαιτησία στην αναμέτρηση με τον Αστέρα, για το ...ντέρμπι κορυφής με την Ξάνθη, αλλά και για το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports σχολίασε τη φάση του πέναλτι του Αστέρα Τρίπολης, δήλωσε ικανοποιημένος για τη νίκη και εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα είναι ακόμη καλύτερος στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καταρχήν να ευχηθούμε χρόνια πολλά και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος για όλο τον κόσμο. Ελπίζω ο κόσμος να δει όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο στα Ελληνικά γήπεδα. Εάν αυτό το πέναλτι που σφύριξε ο διαιτητής για μένα αν το είδε καλά το σφύριξε. Εάν είχε σφυριχτεί υπέρ του Ολυμπιακού, αυτοί που κάθονται στα σαλόνια και κριτικάρουν τους αγώνες θα είχαν πει να διακοπεί το πρωτάθλημα. Και να δεις που θα γίνουν μεγάλες ιστορίες για να διακοπεί το πρωτάθλημα για αυτό το πέναλτι. Δεν σχολιάζω τίποτα παραπάνω. Σέβομαι τις αποφάσεις των διαιτητών, δεν  διαμαρτύρομαι, απλώς το αναφέρω.

Σήμερα παίξαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς γιατί κάθε διακοπή του πρωταθλήματος αποσυντονίζει την ομάδα. Είχαμε και πάρα πολλές απουσίες. Έχουν φύγει δυο τρεις παίκτες στο εξωτερικό, άλλοι είναι τραυματισμένοι. Ο Ολυμπιακός δεν παρουσιάστηκε πλήρης. Δεν ήταν ο Ολυμπιακός που περίμενα. Παρόλα αυτά μπορούσε άνετα να κερδίσει με δύο γκολ διαφορά έτσι όπως έπαιξε. Εγώ τον Ολυμπιακό τον θέλω πολύ καλύτερο από σήμερα γιατί μας περιμένει ένας μαραθώνιος από δύσκολα παιχνίδια.
Σκεφτείτε ότι την Κυριακή πάμε στην Ξάνθη, η οποία είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα και καταλαβαίνεται ότι  είναι πραγματικό ντέρμπι. Μετά πάμε στο Χαριλάου για να παίξουμε με τον Άρη. Στη συνέχεια παίζουμε πάλι εκτός έδρας στον Πλατανιά. Είναι πάρα πολύ δύσκολο το πρόγραμμα μας. Φοβόμουν περισσότερο από όλα το σημερινό ματς. 

Τα παιδιά θα συνέλθουν. Είναι κουραστικό να ταξιδεύεις συνέχεια στην επαρχία. Τις περίεργες διακοπές του πρωταθλήματος τις πληρώνουμε τώρα χωρίς κανένα λόγο. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα συνέλθει και οι παίκτες θα καταλάβουν πόσο δύσκολο πρόγραμμα έχουμε. Ο προπονητής πιστεύω ότι θα κάνει αυτά που πρέπει για τα συνεχόμενα παιχνίδια και νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα γίνει ακόμη καλύτερος. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη νίκη και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Αυτοί οι βαθμοί δίνουν τα πρωταθλήματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags