Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο βιονικός αρχηγός τα… κάνει όλα και συμφέρει φέτος με αποτέλεσμα οι «σειρήνες» από το εξωτερικό να έχουν αρχίσει να ηχούν στα αυτιά των Ερυθρολεύκων για τον Σέρβο. Για αυτόν τον λόγο δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι ο «Μίλι» θα αποτελέσει την επόμενη ηχηρή πώληση των πρωταθλητών.

Μάλιστα, ο ίδιος ο παίκτης αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι είχε πρόταση από την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λέστερ, η οποία όμως απορρίφθηκε. Η είδηση αυτή αναπαράχθηκε από όλα τα ελληνικά media, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκε περιείχε ανακρίβειες και υπερβολές.

Για την ακρίβεια, γράφτηκε πως ο Ολυμπιακός επέλεξε να κρατήσει τον ηγέτη του παρά το γεγονός ότι οι Άγγλοι προσέφεραν πολλά χρήματα. Παρ’ όλα αυτά, η αλήθεια είναι αρκετά διαφορετική. Και αυτό γιατί ναι μεν η Λέστερ όντως θέλησε να πάρει τον Μιλιβόγεβιτς την ύστατη στιγμή (στις 30 Αυγούστου), αλλά η προσφορά της προς τους πρωταθλητές Ελλάδος ήταν μικρή. Συγκεκριμένα, δεν ξεπερνούσε ούτε τα 8 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που κρίθηκε πολύ χαμηλό από τον Ολυμπιακό για να παραχωρήσει τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του.

Η Λέστερ αναζητούσε έναν αξιόπιστο αντικαταστάτη του Ενγκολό Καντέ που είχε φύγει για την Τσέλσι, ωστόσο προφανώς δεν σκόπευε να βάλει τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Σέρβο του Ολυμπιακού. Απόδειξη το γεγονός ότι δεν ασχολήθηκε εκ νέου με την περίπτωσή του ενόψει του χειμώνα, αλλά αντιθέτως ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Ν’ντιντί από τη Γκενκ αντί 18 εκατομμυρίων ευρώ!