Facebook Pixel Έβλεπε άλλο ματς ο Λουτσέσκου;
| 2017-01-08 23:07:00

Έβλεπε άλλο ματς ο Λουτσέσκου;

Έβλεπε άλλο ματς ο Λουτσέσκου;

Είτε μας... τρολάρει είτε απλά δεν είδε τι συνέβη στο Ξάνθη - Ολυμπιακός! Διαβάστε τις δηλώσεις του Ρασβάν Λουτσέσκου μετά το «διπλό» των Πειραιωτών στα Πηγάδια.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις του μετά την ήττα της ομάδας του εντός έδρας από τον Ολυμπιακό τόνισε πως η Ξάνθη είχε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα, όμως ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις 2 μοναδικές του ευκαιρίες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA: «Νομίζω ότι τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο εμείς δημιουργήσαμε τις πιο επικίνδυνες καταστάσεις.

Ναι, την κατοχή και τον ρυθμό τον επέβαλε ο Ολυμπιακός, όμως τις ευκαιρίες τις είχαμε εμείς στο πρώτο 45λεπτο κι αυτοί σκόραραν στη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησαν. Αυτό που δεν αξιολογήσαμε σωστά ήταν ότι δε διαλέξαμε σωστά τον τρόπο που θα δώσουμε τις τελικές μας πάσες κι αυτό έδωσε στον Ολυμπιακό- που έχει την ποιότητα- την ευκαιρία να το εκμεταλλευθεί. 

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε και πάλι την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε, πιέσαμε, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να προστατεύσει το προβάδισμά του και μας έδωσε το χώρο ν' ανεβούμε πιο ψηλά και να πιέσουμε. Έπειτα, όμως, ήρθε η αποβολή και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω στο ματς. 

Στο τέλος αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι από τις 3 μεγάλες ευκαιρίες που είχαμε στο παιχνίδι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε σε καμία, ενώ ο Ολυμπιακός σκόραρε στις δύο δικές του. 

Αυτό συμβαίνει καμιά φορά όταν αντιμετωπίζεις την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags