Facebook Pixel «Βράζουν» στον Ολυμπιακό με την διαιτησία: «Όργια Μάνταλου» (ΦΩΤΟ)
| 2017-01-09 00:27:00

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό με την διαιτησία: «Όργια Μάνταλου» (ΦΩΤΟ)

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό με την διαιτησία: «Όργια Μάνταλου» (ΦΩΤΟ)

Στο Λιμάνι θεωρούν ότι ο διαιτητής έκανε μεγάλη λάθη στο παιχνίδι με την Ξάνθη, ενώ ζητούν να… ακυρωθεί και το γκολ με απευθείας φάουλ του Μιλιβόγεβιτς.

Εκνευρισμό προκάλεσε στον Ολυμπιακό η διαιτησία του Μάνταλου στο παιχνίδι με την Ξάνθη, αν κρίνουμε τουλάχιστον από όσα γράφονται στα Ερυθρόλευκα ΜΜΕ.

Στο gavros.grυπάρχει κείμενο με τίτλο «Όργια Μάνταλου» στα Πηγάδια και όπως θα δείτε παρακάτω, σε αυτό γίνεται ανάλυση όλων των φάσεων, που εκτιμούν ότι ο ρέφερι αδίκησε τους Πειραιώτες.

Ιδού:

 

Οργια έκανε ο Σταύρος Μάνταλος στον αγώνα του Θρύλου με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Αρχικά, δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε χέρι του Χατζητερζόγλου.

Στο 10’ ο Φορτούνης έκανε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Ιντέγε, ο οποίος έκανε την κεφαλιά, με την μπάλα να σταματάει στο χέρι του Χατζητερζόγλου. Η μπάλα, λοιπόν, χτύπησε στο χέρι του αμυντικού της Ξάνθης, ο οποίος το είχε απλωμένο, σε μη φυσιολογική θέση και ως εκ τούτου είχε μεγαλώσει τον αμυντικό του όγκο. Η μπάλα θα πέρναγε, μετά την κεφαλιά του Ιντέγε, αλλά το απλωμένο χέρι του Χατζητερζόγλου διέκοψε την πορεία της.

Ηταν μια πεντακάθαρη φάση, στην οποία θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού. Ο Μάνταλος, ωστόσο, όπως αναφέραμε έκανε τα στραβά μάτια και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Αν είναι δυνατόν...

Στο 57’ ο Μάνταλος δεν απέβαλε ως όφειλε άμεσα τον Λισγάρα για το δολοφονικό τάκλιν που έκανε στον Σεμπά, αλλά άφησε να γίνουν επεισόδια ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, στη φάση των αποβολών έδωσε κίτρινη κάρτα στον Μποτία, ενώ όλη η ομάδα της Ξάνθης χτυπούσε και έβριζε.

Στο 65’ δεν έδωσε ούτε καν φάουλ στο χτύπημα του Σολτάνι στον Μιλιβόγεβιτς. Ο παίκτης της Ξάνθης χτύπησε στο κεφάλι τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Ο Μάνταλος, μάλιστα, παρότι ο Σέρβος βρισκόταν στο έδαφος, τον άφησε πεσμένο στον αγωνιστικό χώρο και συνέχισε τον αγώνα. Ούτε τους κανονισμούς δεν γνωρίζει από ότι φαίνεται ο Μάνταλος, καθώς δεν υπάρχει πλεονέκτημα ή fair play όταν χτυπάει ένας παίκτης στο κεφάλι.

Στο 88’ γύρισε τη φάση πίσω και έδωσε φάουλ έξω από την περιοχή στον Μάρτινς, παρότι η φάση συνεχίστηκε και ο Ουάλας ανέτρεψε στον Ιντέγε μέσα στην περιοχή. Μετέτρεψε το πέναλτι σε φάουλ. Ο Μιλιβόγεβιτς, ωστόσο, σκόραρε με απευθείας εκτέλεσε και έκανε το 0-2.

Το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να σταματήσει τον Ολυμπιακό. Δεν του έγινε το χατίρι. Ο Θρύλος πήρε το διπλό στα Πηγάδια.

 

Την ίδια στιγμή, στο Redking.gr, υπάρχει κείμενο ειρωνικό για τις αποφάσεις του διαιτητή και τις αντιδράσεις στα προηγούμενα παιχνίδια άλλων ομάδων, με τίτλο «Σκάνδαλο! Δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Μιλιβόγεβιτς!»

Ιδού:

Κακώς μέτρησε το γκολ του Μιλιβόγεβιτς από φάουλ, με το οποίο έγινε το 0-2 για τον Ολυμπιακό στην Ξάνθη. 

Όπως θα διακρίνετε και στο... σανό που θα μοιράζουν μια ζωή κάποιοι, το τείχος της Ξάνθης πρέπει να ήταν 20 πόντους πιο πίσω. Αποτέλεσμα ήταν να μην δει καλά ο τερματοφύλακας, να έχει μεγαλύτερο χώρο να εκτελέσει ο Σέρβος αρχηγός του Ολυμπιακού και έτσι να διαμορφωθεί το 0-2. 

Γλέντι θέλετε. Γλέντε και θα το έχετε. Δεν θα σας αφήσουμε σε ησυχία. Ξεφτίλες, αμφισβητήσατε την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και τις απαντήσεις τις παίρνετε μέσα στα γήπεδα και κόντρα σε όλους!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags