Facebook Pixel Ο Πάρντο επιβεβαίωσε όσους τον… έκραζαν στον Ολυμπιακό!
| 2017-01-11 18:41:00

Ο Πάρντο επιβεβαίωσε όσους τον… έκραζαν στον Ολυμπιακό!

Ο Πάρντο επιβεβαίωσε όσους τον… έκραζαν στον Ολυμπιακό!

Ο Φελίπε Πάρντο ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Ναντ και στις πρώτες του δηλώσεις, παραδέχθηκε κάτι που έλεγαν τόσο οι προπονητές όσο και οι φίλαθλοι των Πειραιωτών από το καλοκαίρι.

Στη Ναντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φελίπε Πάρντο, καθώς τα «καναρίνια» ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, μέχρι το καλοκαίρι. Στη συμφωνία υπάρχει μάλιστα και οψιόν αγοράς, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτή φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ!

Στην παρουσίαση του ο Πάρντο λοιπόν, εξέφρασε την ικανοποίησή του που θα συνεργαστεί ξανά με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ενώ παραδέχθηκε πως θα πρέπει να βρει και πάλι τον καλό του εαυτό, που προφανώς …είχε χάσει στο Λιμάνι το τελευταίο διάστημα.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα δουλέψω ξανά με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Θέλω να ξαναβρώ τον εαυτό μου, να γίνω ο παίκτης που ήμουν. Ήρθα σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Γαλλίας, είμαι έτοιμος για τη νέα πρόκληση και είναι στο χέρι μου να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς» είπε ο Πάρντο, ο οποίος δεν βρισκόταν στα πλάνα του Πάουλο Μπέντο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags