Facebook Pixel Ο Βιγιαφάνιες είπε σε ποια θέση του αρέσει να παίζει...
| 2017-01-13 12:38:00

Ο Βιγιαφάνιες είπε σε ποια θέση του αρέσει να παίζει...

Ο Βιγιαφάνιες είπε σε ποια θέση του αρέσει να παίζει...

Γίνεται πολύς λόγος για την επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη να χρησιμοποιεί τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό στα άκρα, με τον ίδιο να παίρνει θέση επί τούτου...

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αργεντινός στη συχνότητα του ΣΠΟΡ FΜ 94,6:

«Κάναμε το χρέος μας και τίποτα παραπάνω. Πετύχαμε μία καλή νίκη, μία ευρεία νίκη που μας δίνει και ασφάλεια ενόψει του επαναληπτικού. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο Κύπελλο και το δείξαμε σήμερα. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους δεν παίζαμε πολύ μπροστά, δεν είχαμε γρήγορη κίνηση στην επίθεση, ο αντίπαλος έπαιζε κλειστά και όλα αυτά μας δημιούργησαν πρόβλημα στο να φτιάξουμε παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος ανοίξαμε καλύτερα διαδρόμους, βρήκαμε λύσεις, κυκλοφορήσαμε πιο σωστά και γρήγορα τη μπάλα και κάπως έτσι φτάσαμε στο 3-0».

«Έχουμε αυτοπεποίθηση, παίζουμε εντός έδρας με τους φιλάθλους μας και θα κοιτάξουμε για το καλύτερο δυνατό για να τους δώσουμε χαρά» είπε ο Βιγιαφάνιες ερωτηθείς για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Ερωτηθείς για το πού του αρέσει να παίζει, σαν δεκάρι ή εξτρέμ, απάντησε: «Παίζω όπου με χρειάζεται η ομάδα. Είναι αλήθεια πως στον άξονα συγκεντρώνεται περισσότερος κόσμος. Αν έπρεπε να επιλέξω, θα έλεγα πως μου αρέσει περισσότερο η θέση του εξτρέμ»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags