Facebook Pixel Ποιος Πρίγιοβιτς; Άλλος η ...ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟΚ - Δεν το βρίσκετε με τίποτα!
| 2017-01-16 14:30:00

Ποιος Πρίγιοβιτς; Άλλος η ...ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟΚ - Δεν το βρίσκετε με τίποτα!

Ποιος Πρίγιοβιτς; Άλλος η ...ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟΚ - Δεν το βρίσκετε με τίποτα!

Κι όμως, υπάρχει παίκτης επί εποχής Γιώργου Μπατατούδη που κόστισε (άσχετα αν δεν εξοφλήθηκε ποτέ) περισσότερο απ' τον Σέρβο που έφερε στο Δικέφαλο ο Ιβάν Σαββίδης!

Ο λόγος για τον Βίντακ Μπράτιτς, τον Σέρβο αμυντικό μέσο για τον οποίο ο ΠΑΟΚ χρεώθηκε 660 εκατομμύρια δραχμές ή 1,95 εκατομμύρια ευρώ τον Ιανουάριο του 2000, για να τον αποκτήσει από την Βοϊβοντίνα! Και λέμε χρεώθηκε, γιατί λίγο καιρό μετά την μεταγραφή-ρεκόρ κυκλοφόρησε η φήμη πως ο Γιώργος Μπατατούδης έδωσε στους Σέρβους μόνο τα πρώτα 50 εκατομμύρια δραχμές!

Όποια κι αν είναι η αλήθεια όμως, ο Μπράτιτς πέρασε στην ιστορία ως πιο δαπανηρή μεταγραφή του Δικεφάλου του Βορρά. Για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε στη Λέγκια 1,9 εκατομμύρια ευρώ, άρα για μόλις 50 χιλιάδες ευρώ ο Μπράτιτς συνεχίζει να είναι ο …ρέκορντμαν!

Βέβαια, ο 24χρονος, τότε, μέσος αποχώρησε από την Τούμπα μόλις έξι μήνες μετά τον ερχομό του, επιστρέφοντας στην πατρίδα του ως ελεύθερος(!) και φορώντας για τα τρία επόμενα χρόνια τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, έχοντας προσφέρει ελάχιστα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Για να δούμε τι …ψάρια θα πιάσει ο Πρίγιοβιτς, που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ εκτός από τον παίκτη με το μεγαλύτερο σε διάρκεια συμβόλαιο…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags