Facebook Pixel Μέσα, αλλά με... ερωτηματικό ο Αραούχο
| 2017-01-31 14:15:00

Μέσα, αλλά με... ερωτηματικό ο Αραούχο

Μέσα, αλλά με... ερωτηματικό ο Αραούχο

Ο νεοαποκτηθείς Αργεντινός είναι στις επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ για το ματς με τον Λεβαδειακό ωστόσο η συμμετοχή του στη 18άδα θα εξαρτηθεί την τελευταία στιγμή

Κανονικά στην αποστολή για τον αυριανό (1/2, 19.30) επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό είναι ο Σέρχιο Αραούχο. Ωστόσο η συμμετοχή του στην τελική 18άδα θα εξαρτηθεί την τελευταία στιγμή.

Ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία που απαιτείται από την ισπανική ομοσπονδία προκειμένου να «ανέβει» ο δανεισμός του στο σύστημα της FIFA, προκειμένου να εκδοθεί το δελτίο του. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να έχει ξεπεραστεί ως αύριο, οπότε ο Αργεντινός θα είναι στην 18άδα. Μπορεί ωστόσο να συμβεί και το αντίθετο. Εύλογα σε αυτή την περίπτωση θα αποκλειστεί από την αποστολή.

Η ουσία είναι πως το βράδυ ο Αραούχο θα πάει στο ξενοδοχείο και την τελευταία στιγμή θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του στο ματς. 

Για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Γκάλο, τους τραυματίες Τσιγκρίνσκι, Αραβίδη (συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα), όπως και τον Χουάν Ντίας (έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στον δεξιό δικέφαλο και συνέχισε τη θεραπεία του).

Επίσης εκτός αποστολής είναι και ο Βράνιες. Αντίθετα μέσα είναι όπως διαβάσατε ο Αραούχο ωστόσο η παρουσία του στη 18άδα θα εξαρτηθεί την τελευταία στιγμή κι αν θα έχει βγει το δελτίο του.

Συγκεκριμένα ο Χιμένεθ υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι στους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Ντίντακ, Γιαννούτσος, Γιόχανσον, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Βάργκας, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Μεληκιώτης, Αραούχο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags