Facebook Pixel Η λύση Σάββα για τον αντι-Μιλιβόγεβιτς και η αποθέωση Έλληνα άσου μετά τον Ηρακλή!
| 2017-02-06 00:21:00

Η λύση Σάββα για τον αντι-Μιλιβόγεβιτς και η αποθέωση Έλληνα άσου μετά τον Ηρακλή!

Η λύση Σάββα για τον αντι-Μιλιβόγεβιτς και η αποθέωση Έλληνα άσου μετά τον Ηρακλή!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για την τριάρα του Ολυμπιακού κόντρα στον Ηρακλή, για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Σέρβου άσου, για τα ντέρμπι που δίνουν οι Πειραιώτες σε όλα τα ματς της Σούπερ Λιγκ, αλλά και για την συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης αφού δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports ικανοποιημένος με την εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Ηρακλή, εμφανίστηκε σίγουρος πως οι «ερυθρόλευκοι» θα ανταποκριθούν στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όπως ξέρετε εγώ θεωρούσα πολύ δύσκολο το σημερινό παιχνίδι γιατί οι ομάδες που βρίσκονται εκεί που βρίσκονται για να μην το πολυσυζητάμε είναι οι δυσκολότερες από όλες. Γιατί παίζουν για να μείνουν στην κατηγορία και εγώ αυτά τα παιχνίδια τα προσέχω πολύ περισσότερο από τα μεγάλα ντέρμπι. Τα παραδοσιακά που είθισται να λέγονται, ενώ ο Ολυμπιακός δίνει ντέρμπι με κάθε ομάδα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος σήμερα. Παίξαμε όσο έπρεπε για να κερδίσουμε 3-0. Δεν κινδυνέψαμε πουθενά. Το γκολ που μπήκε στο πρώτο λεπτό μας ηρέμισε γιατί αυτές οι ομάδες παίζουν άμυνα και μπορεί να έχει προβλήματα. Ο Ρομάο που έπαιξε στη θέση του Μιλιβόγεβιτς ήταν καλός και πιστεύω ότι θα καλύψει τη θέση του Μιλιβόγεβιτς. Ο Φορτούνης ήταν εκπληκτικός σήμερα. Έκανε κάτι ντρίμπλες έξω από την περιοχή και μοίρασε το παιχνίδι καταπληκτικά. Δικαίως βγήκε ο καλύτερος παίκτης του αγώνα. Όλα τα παιδιά έδωσαν ότι μπορούσαν. Και η άμυνα μας ήταν καλή σήμερα. Επίσης ήταν πάρα πολύ καλός ο Καπίνο και πρέπει να το ομολογήσουμε αυτό. 

Κοιτάμε μπροστά και μην ξεχνάτε ότι από η μόνη ομάδα που χάσαμε μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα είναι η  προτελευταία της βαθμολογίας η Λάρισα. Θέλω να πω ότι ο Ολυμπιακός δίνει 30 ντέρμπι. Για αυτό θέλει μεγάλη προσοχή και επιμένω στους παίκτες να προσέχουν περισσότερο τις κατά φαντασίαν μικρές ομάδες. Γιατί ο Πανιώνιος, η Τρίπολη, που σήμερα ήταν καταπληκτική, έχουν ανέβει πάρα πολύ. Επίσης τα Γιάννινα είναι πάρα πολύ καλές ομάδες. 

Την Τετάρτη έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θέλω να παρακαλέσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να έρθουν να συνδράμουν. Παίζουμε με τον Ατρόμητο το πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου. Να μαζευτεί πολύς κόσμος γιατί εν συνεχεία την Κυριακή παίζουμε άλλο δύσκολο παιχνίδι με τη Λάρισα και τα λέω όλα αυτά για να ξέρει ο κόσμος. Ο προπονητής που κατεβάζει κάπως περίεργα την ομάδα θα έχει τους λόγους του. Διότι παίζουμε την Κυριακή με τη Λάρισα και την άλλη Τετάρτη με την ξένη ομάδα, την Οσμάνλισπορ. Θέλει προσοχή, θέλει όλοι οι παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι. Πιστεύω ότι αυτός ο μήνας είναι ο δυσκολότερος. Είναι ακόμη πιο δύσκολος από τον Ιανουάριο. Είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να κρατηθούμε εκεί που είμαστε. Να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί και να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags