Facebook Pixel Με αυτόν "τρελάθηκαν" στον Παναθηναϊκό - Από σήμερα αναλαμβάνει ο Λυμπερόπουλος!
| 2017-02-09 14:55:00

Με αυτόν "τρελάθηκαν" στον Παναθηναϊκό - Από σήμερα αναλαμβάνει ο Λυμπερόπουλος!

Με αυτόν "τρελάθηκαν" στον Παναθηναϊκό - Από σήμερα αναλαμβάνει ο Λυμπερόπουλος!

Τι συμβαίνει στους Πράσινους και με ποιον ποδοσφαιριστή της ομάδας έχουν... ξετρελαθεί; Τι αναμένεται να κάνει μέσα στις επόμενες ημέρες ο Νίκος Λυμπερόπουλος;

Μετά από πολύ καιρό ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και έκανε τους φίλους του που πήγαν χθες (8/2) στη Λεωφόρο να φύγουν από το γήπεδο με ένα πλατύ χαμόγελο.

Οι Πράσινοι σκόρπισαν τον Αστέρα και ουσιαστικά εξασφάλισαν την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, βγάζοντας ωραία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας φυσικά τα μεγάλα ατού τους (εκτός του Μπεργκ που έχασε... άχαστα) σε πολύ καλή μέρα.

Ένας ο Κλωναρίδης που πέτυχε και πάλι γκολ στην διοργάνωση, ένας ο Βιγιαφάνιες που συνεχίζει να είναι σταθερός στα παιχνίδια του και ένας και πιο σημαντικός ο Πολ Ζοσέ Εμποκού, που δείχνει ξεκάθαρα πως αν είναι στα καλά του, κάνει άνετα την διαφορά στο "τριφύλλι".

Ο 24χρονος άσος έπιασε φοβερή απόδοση και εκτός του γκολ, έδειξε πως μπορεί να προσφέρει πολλά, βγάζοντας πανέμορφη ασίστ στο γκολ του Βιγιαφάνιες, ενώ είχε και μερικές ακόμα πάσες πάρε - βάλε που δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ από τον Μάρκους Μπεργκ.

Ο Παναθηναϊκός ξέρει πως έχει στην "φαρέτρα" του έναν ποδοσφαιριστή που ξεχειλίζει από ποιότητα και για αυτό το λόγο θέλει να προλάβει καταστάσεις και να τον κρατήσει στο ρόστερ και μετά το καλοκαίρι, όταν και λήγει ο δανεισμός του από την Κιέβο.

Ήδη ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει ξεκινήσει τις επαφές με τον σύλλογο από την Βερόνα για να πετύχει την παραμονή του Εμποκού στον Παναθηναϊκό, κάτι που μπορεί να γίνει με δύο τρόπους.

Επειδή η ρήτρα που υπάρχει στον δανεισμό του είναι πολύ υψηλή, οι Πράσινοι θα προτείνουν είτε εκ νέου δανεισμό του, είτε θα διαπραγματευτούν από την αρχή την τιμή πώλησης του παίκτη, ο οποίος, πάντως, επιθυμεί να μείνει στο "τριφύλλι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags